Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat jobban izgatja, izgalmasabbnak tartják ha egy olyan lány a párjuk, aki időnként elmegy barátnőivel bulizni (nélküle) és aki néha hiányzik neki?

Figyelt kérdés
Nem mondom hogy buliliba, csak azt hogy van saját kis élete is, és nincsen sülve-főve a párja nyakán, persze ettől még nem hanyagolják el egymást.
2010. nov. 11. 19:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nem az a kérdés, hogy együtt menjnük e, hanem hogy ha nem szereti a bulit, és úgy volt, hogy ő sörözni megy, én meg buliba, mondta is hogy rendben van, és mikor keresett, akkor sem mondta hogy jönnének buliba, csak éjfélkor hívott, nem vettem észre, aztán jött egy sms hogy már ott van a buliba, ahol én vagyok, a pultnál munkatársakkal, mintha várná h menjek oda hozzá, mert ő nem talál,

csakm ire észrtevettem hogy jött sms, addigra haverjam ondta nekem, hogy a párom már lelécelt, mer nem szereti a bulihelyet, mire hívtam volna, amit nem vett észre, azaz mire visszahívott, addigra már fél úton volt haza, és gyalog, meg nem akart megint fizetni mondta miatta ne menjek haza, találkozni akartam vele, dem ondta mindjárt otthon van és én bulizzak, vagy menjek haza pihizni

aznap kora reggel hívott, alig aludt valamit, és mondta jön piacra, dej ött muterja iskocsival, szal értem jöttek és mentünk együtt vásárolni, aztán elmentem hozzájuk aztán ő aludt itt nálam

:) szeret ezt tudom

de ő nem féltékeny tipus

legalábbis nem látszik rajta

meg tagadta is h az volna a gond

2010. nov. 15. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pár sülve-főve együtt van, előbb-utóbb megunják egymást. Ez törvényszerű.
2010. nov. 15. 17:32
 13/13 A kérdező kommentje:
én nem unom meg őt :)
2010. nov. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!