Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom melegnek tűnik mintha szerelmes lenne belém. Vagy csak én reagálom túl? :O
Figyelt kérdés
A haverom régen is gyanús volt kb 10 éve vagyunk jó barátságban de mindig voltak apró jelek mintha homár lenne igaz csajokat is szereti inkább biszex. Az utóbbi időben többször tett olyan megjegyzést hogy " olyan szép szemem van hogyha csaj lenne ő is oda lenne értem" ha találkozunk mindig kiszedi a hajamból is a szöszt máskor hozzám ért és kivette és nagyon néz mindig mintha csodálna :S kezdek aggódni miatta mert nem szeretném ha véletlenül nekem lenne igazam és tényleg valami gond lenne a nemi beállítottságával. Ha csajról van szó akkor is mindig a seggét helyezi előnybe többször megjegyezte hogy seggbe rakná olyan jó a segge... nem tudom de lehet én reagálom túl vagy lehet tényleg langyi a gyerek? Szemét dolog egy barátról ilyet feltételezni tudom de már nagyon zavar főleg ha találkozunk :S2010. nov. 10. 14:57
11/12 friccy válasza:
(fiú vagyok) lehet hogy lánynak született volna :-D én is ilyen vagyok osztálytársammal ugyan abban a kórházban születtünk de nem ugyan abba az oviba jártunk aztan az isiben összekerültunk láttam rajta jogy ismerős anyukám elmondta h ki is ő azóta legjobb havik vagyunk nyári szüni utan majdnem megöleltem akkor raszoltam magamra xD
12/12 anonim válasza:
Legjobb havik? Meg nyari szuni???
Oh, my Gosh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!