Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A megbízhatatla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A megbízhatatlan, bolond exemet, vagy a megbízható "újocot"?

Figyelt kérdés
volt barátommal kb fél év után vettük fel a kapcsolatot, azért szakítottunk, mert megbízhatatlan volt, néha napokra eltűnt és alkohol és egyéb problémái is akadtak, és nem hagyta h segítsek...most újra közeledik felém, a függőségét kezeltette, dolgozik, és úgy tűnik megváltozott. időközben elkezdett udvarolgatni egy imserősöm, akiért régen a fél karomat oda adtam volna, ő ngayon megbízható stb...és majdnem összejöttem vele,de "közbe jött" az exem.. tudom, hogy okos ember az új és megbízhatót választaná,de én is olyan "bolond" vagyok mint az exem, mindketten egyéniségek vagyunk, imádunk bulizni, poénkodni, és az új udvarlóm pedig nem szereti h buliról bulira megyek. kit válasszak szerintetk?
2009. jan. 9. 19:24
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is elég bolond vagyok ahhoz, hogy tudjam: ha nem az exed probálod meg mégegyszer, akkor mindig is bánni fogod :D

> dae.

2009. jan. 25. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

hát lehet az exet szereted, de nem jó exxel összejönni, csak azért mer nem jó am ostani kapcsid

sőt ha megcsal, az fájni fog neked

ha nem tudsz benne bízni lehet féltékeny leszel

de ha nem vagy belé szerelmes ne gyere vele össze

vagy hagyd ott a csajod de az exhez se menj vissza, vagy maradj am ostanival, inkább keress egy haírmadikat, akit szeretsz és megbízható, sztem nem vagy szerelmes és nem kell neked kapcsi sem

2011. jan. 14. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!