Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám visszahódítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám visszahódítani a barátnőmet mitcsináljak és mit NE csináljak hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kösszöni ahogy érzed egyenlőre te neírj rá meg ne hívd nemenj oda magadtól beszélni, várj kb 2hetet nehéz igaz én egész nyáron bnőm után sírtam. letiltottam aztán kis idő múlva elkezdett keresni.. végén összejöttünk
2010. nov. 9. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
hameg ő keres akkor beszélgess vele nyugodtan kedvesen és nehozd fel h jajjdejólenne megint együttlenni mert tudd h visszafog menni ha nemalázkodsz meg ilyen szövegekkel ha ő hozzafel akkor meg nyert ügyed van ;) Sok szerencsét
2010. nov. 9. 20:42
 13/14 A kérdező kommentje:
A mai nap is történtek dolgok... Beszélltem bnőivel aztmondták hogy neki jódarabig nemkell senki de van egy srác aki később szóba jöhet nála de sajnos az nem énvagyok. Beszélltem a volt barátnőmmel erről és mondta h még őse tudja milesz később de amit említettem hogy majd ha eltelik pár hét meglátjuk hátha újra kezdhetjük erre ma aztmondta hogy ezt inkább mégse már úgyse lenne olyan..:( mindenki aztmondja h Törődjek bele felejcsem el stb.. még ilyenkor is lenne esélyem vhogy visszahódítani ?
2010. nov. 10. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:
hát neked kell átgondolni énis ilyen helyzetben vagyok beletörődtem h vége megmondta h nem szeret vége.. 1xvisszajött ugyh most nemsok esélyem van már de próbálkozokmég veszteni nem vesztek de nem ölök bele sok energiát sem. Te ismered lehet télleg vége de lehet van még kis esély de talán nemlesz már olyan mintvolt
2010. nov. 10. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!