Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert csinalja?
Figyelt kérdés
a parommal 8 honapja vagyunk egyutt eszre vettem hogy a penzel kapcsolatban vannak furcsasagok
ma pedig lattam hogy telegrammon fizet lanyoknak mesztelen kepekert es olyan videokert ahol ki elegitik magukat tanacsot szeretnek kerni vonjan kerdore vagy mit tegyek?
ma 08:32
12/24 A kérdező kommentje:
Elegge sokkkent ert ez az egesz mivel szeretem bizalmi problemaim mindig voltak de nem miatta hanem az elozo miatt es meg o mondta h neki milyen rosz hogy nem bizok benne erre meg ilyeneket csinal
ma 08:51
15/24 A kérdező kommentje:
Egy hete erzem kb azt az erzest hogy atvernek h tortenni fog valami erre meg megis van az ok hogy miert
ma 09:00
16/24 A kérdező kommentje:
Hidd el orulnek ha kamu lenne enis 😩
ma 09:01
18/24 A kérdező kommentje:
Nem meg azon gondolkodom hogy vonjam vagy inkabb varjak hogy meddig megy ezekben
ma 09:04
19/24 A kérdező kommentje:
Nem ertem egyaltalan hogy miert mert a szexben nem vagyok prud egyaltalan szivesen ki probalok barmit amit csak szeretne es persze enis azt mondja hogy az esete vagyok mert imadja a voros alacsony lanyokat meg minden szoval nem ertem foleg azt nem hogy mert fizet ennyit ilyenekre
ma 09:06
20/24 A kérdező kommentje:
Jaa es az alkalmazas ki van torolve a telefonjan ugy vettem eszre hogy valami van hogy kapott e maileket megerosito kodokkal a telegrammhoz es be leptem amikor aludt ugy lattam meg szoval o ki torli es amikor nem vagyok ott le tolti egyutt is elunk kulfoldon
ma 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!