Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? A lányok 18-20 éves korig csak a külsőt
nézik, utána már a férfi anyagi helyzete a
meghatározó.
Figyelt kérdés
Eddig főleg fiatalabb lányoknál próbálkoztam, de a sok kudarc miatt be kellett látnom, hogy náluk nincs sok esélyem, mivel nem vagyok annyira jóképű...
Elkezdtem a korosztályomban lévő lányokkal ismerkedni. Először pozitív visszajelzéseket kaptam, hiszen nekik már számít az intelligencia és a jó humor is. Egészen addig a pontig jól megy minden, amíg szóba nem kerülnek az anyagiak. Sajnos én még mindig a szüleimmel élek (mondjuk jövőre talán elköltözök) és nincs kocsim se. Mondanom sem kell, hogy ez "kizáró ok".
A kérdésem az, hogy egy 20-as évei elején járó srácnak, aki nem egy Brad Pitt, de azért nem is nagyon csúnya, kivel/hol érdemes ismerkedni? Mert ugye ebből a csapdából csak egy lottó ötössel és/vagy plasztikai műtéttel lehetne kikerülni, és most egyik sem tartozik a realitások közé...
azért kíváncsi lennék azokra, akik úgy gondolják, hogy 20 évesen már a pasi költözzön el, hogy mit szólnának, ha a pasi albérletbe költözne, ugye arra is elmegy egy csomó pénz, így nem tudná a lányt meglepni semmi ajándékkal, nem tudnának elmenni sehova, mert hogy kell a pénz a lakbérre.
2010. nov. 9. 14:33
13/33 anonim válasza:
ez a lényeg,lehet hogy ő a menő arc,mert van lakása,húú,de király,mellette meg egy csomag rágóra sincs pénze...még annyit tennék a dologhoz,hogy egy férfi nem attól férfi,hogy van e saját lakása,vagy vagyona vagy pénze,tök mindegy. A FÉRFI valahol ott kezdődik hogy felelősségteljes döntéseket hoz,megítéli,hogy mit engedhet meg magának,és mindenekelőtt-ha hódításról van szó- nem kocsikulcsot vagy pénztárcát villant egy NŐnek(az csak a "csajoknál" jön be) hanem gondoskodást,szeretetet és biztonságot ad.Az anyagi biztonság pedig ma már inkább csapatmunka,ahogy azt egy korábbi hozzászóló helyesen írta már...
2010. nov. 9. 15:22
14/33 anonim válasza:
Raven92 maximálisan egyetértek veled!
2010. nov. 9. 15:25
15/33 anonim válasza:
Köszi szépen:)
2010. nov. 9. 15:26
16/33 anonim válasza:
ki beszelt itt lakasrol???
2010. nov. 9. 15:27
17/33 anonim válasza:
"A válasz megírásának időpontja: ma 14:33"
ő említette,és erre reagáltam,mintegy folytatva a gondolatmenetet
2010. nov. 9. 15:28
18/33 anonim válasza:
"mindegy mit dolgozol,de otthonrol talan le kellene lepni. ha egy pasi azt mondja nekem hogy meg mindig a szuleivel lakik,ra se nezek!"
erre fel írtam, amit:)
2010. nov. 9. 15:31
19/33 anonim válasza:
:) még azt azért tegyük hozzá,hogy sokat nem veszítünk,ha egy így gondolkodó hölgy nem veti ránk nemes tekintetét...valahogy jobban érzem magam hogy a kedvesem és a barátaim sem azért szeretnek mert sok pénzem van,valahogy jobb érzés;)
2010. nov. 9. 15:33
20/33 anonim válasza:
mar elnezest,de en nem gondoltam semmifele penzre.csak jobban szeretem ha egy ferfi alberletbe van mintsemhogy az annya szoknyaja mellett.inkabb legyen komuves,de az eletet egyedul oldja meg,ne a szuleire tamaszkodjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!