Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már hűtlen? Elmondanád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már hűtlen? Elmondanád az új párodnak?

Figyelt kérdés
Teszem azt botlottál az életben,ha megbántad elmondanád az új párodnak?
ma 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Csak a gerinctelenek hűtlenek...

Nem alacsonyodom le addig

ma 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
31%

Voltam. És igen, elmondtam.

A "gerinctelenezősök" meg térjenek vissza ide pár év és sok tapasztalat múlva.

ma 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Voltqm egy szemét gyökér nőzős pqsi mellett. Mert semmi ertelmét nem lattam magam vele lekötni.

Uj kapcsiban nem mondanám el, nem adok tamadási felületet magam ellen. Elso veszekedésnél visszqélnek vele. És képembe vágnák hogy én nem vagyok korrekt ember vagy bármi mindennemű megértés nélkul es olyanok akik inkább maradhatnának csendben.

Báemi amit mondasz felhasználhato ellened..

Másnak nincs joga ítélkezni felettem ugy vagyok vele. Ha őt csalnám még oké, de semmi köze más kapcsolataimhoz.

ma 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem voltam és nem helyzet kérdése hanem személyiség dönti el. Aki félremegy egyszer az megteszi máskor is hiszen kifogásokat keres miért vanoka hűtlenkedni. Elő példa rá a #3 aki szakítás helyett visszacsalta az exét ahelyett, hogy ki rakta volna. Bosszú miatt csinálta és mégse mondaná el a jövendőbeli párjának nehogy elítélje, kidobja pedig ha semmi rosszat nem látna benne akkor elmondaná az elején, sőt még büszke is lenne rá.
ma 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Voltam. Kihasználtam az alkalmat, nem bántam meg.

Az új kapcsolatnak meg semmi köze hozzá.

ma 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Neked a megcsalás megbotlás kategória? Hogyan kell ezt elképzelni? Véletlenül elestél és pont a másik nemi szervébe estél bele a nemi szerveddel, nyelveddel, kezeddel? Vagy tök részegen, bedrogozva, kikötözve rád mászott valaki? Ha igen akkor az bűncselekmény mármint ha leitatott, bedrogozott. De másképp olyan nem létezik, hogy megbotlottál. Természetesen nem muszáj elmondanod mert majd úgyis rájön magától milyen fából faragtak téged mivel őt is meg fogod csalni. Kutyából szalonna nem lesz...
ma 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
41%

Ha valaki hűtlen, az azt mutatja az emberről, hogy csak saját magával törődik, csak saját maga érdekli, ergo képtelen egészséges párkapcsolatra. Ha az illető megbánta a bűnét, tényleg megértette, hogy ezzel mekkora sérüléseket okozott a másiknak és saját magának is (bár erről sokan nem tudnak), akkor szerintem még van esélye egészséges kapcsolatra. De ez elég ritka, ugyanis ez gyökeres személyiségváltozást jelent, nem csak egy beismerést.

Egy kapcsolatban fontos, hogy megismerd a másik múltját és a jelenjét is, tehát szerintem fontos, hogy a párod idővel megismerjen egy ennyire jelentős dolgot az életedben - Ha valóban megbántad a dolgot, akkor képes vagy beszélni róla. És ha eljutottál erre a szintre, a hűtlenség puszta gondolatától is megborzonganál.

Tehát ne azért mondd el, hogy figyelmeztesd, hogy ne bízzon meg benned, hanem mert ez egy akkora seb az életedben, ami hatással lehet az életedre, így a közös életetekre is.

ma 15:32
 8/11 A kérdező kommentje:
6os,ne haragudj,én vádaskodtam? Nem bánhattam meg? Nem tudod mi tortent elitelsz,miért kell ítélni a borító nélkül? Nem öltem,nem megcdaltam valakit mondjuk terhesseg alatt,csak én lehetek görény? Azt se tudod csaltam e. Érdekes. Neked soha nem volt 1 hibád se? Ha 17 évesen elloptám egy csokit,tolvaj maradsz életed végig? Nem számit mi hogy történt?
ma 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, elmondanám. Okés, ha hibázik az ember, de tanulni kell belőle. Ha tényleg tanultál belőle, elmondod és vállalod a következményeket. Így csak hazudnál.
ma 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Vannak hibáim, nem vagyok tökéletes, de nem csaltam meg senkit és nem is fogok. Gyenge, jellemtelen, gyáva csúszómászók hűtlenkednek. Nem érdekel, hogy 17, vagy 47 éves. Az ért veled egyet, áll melléd aki szintén volt hűtlen. Légy olyan emberszabásúval együtt. Probléma megoldva.
ma 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!