Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mehetett a férjem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mehetett a férjem az exnője munkahelyére?

Figyelt kérdés

Nem is tudtam volna meg ha egy ismerős nem jár pont arra. A férjemnek szabadnapja volt és nekem csak annyit mondott, hogy nem lesz nagyon otthon mert van egy kis elintéznivalója. Ez pár napja volt.

Az ismerőssel tegnap összefutottam és azt mondta, hogy hogy ott volt a férjem egy közeli kisvárosban (nem írom le a nevét). Ez az ismerős fuvarozó és sokszor megy arra, és megállt egy pékségnél, bent a városban. Akkor látta, hogy a férjem kijött a pékségből (ő nem látta az ismerőst), két kávéval meg péksüteményes zacskóval. Megállt egy üzlet előtt ami az ismerős szerint délben bezár ebédszünetre. Ott kizárta az ajtót egy nő belülről és beengedte a férjem majd be is zárta az ajtót.

Ennyit mondott az ismerős, nyilván nem várta meg meddig lesz ott de ahogy mesélte nagyon furcsán nézett rám. Kellemetlen volt mert nem tudom hova tenni. Mondtam, hogy lehet nem is őt látta, de határozottan állította, hogy ő volt, hát a kocsija is ott volt.

Visszagondolva arra a napra eszembe jutott, hogy amikor a férjem hazajött kora délután éreztem, hogy be van fújva parfümmel. Nagyon ritkán használja a parfümöt. Annyit mondott még, hogy a szüleinél is volt. Azóta az anyósomat felhívtam egy ürügy miatt és mellékesen rákérdeztem, hogy a férjem amikor ott volt valamelyik nap volt-e szó x dologról, de egyértelmű volt az anyós válaszából, hogy ott volt aznap, de délelőtt.

Egyszerűen szürreális az egész, kicsit hihetetlen nekem de az ismerős magabiztossága meg ez a parfümös dolog… nem tudom. Nem akartam még egyenesen rákérdezni a férjemnél, először itt szeretnék véleményeket kérni.

ma 09:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Igen azt kifelejtettem, hogy abban az üzletben tudom, hogy a férjem exnője dolgozik. Az ismerős leírása megerősített, hogy még mindig ő dolgozik ott.
ma 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne dugd homokba a fejed! Tudod te, hogy mi történt, csak nem akarod elhinni!
ma 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt történt, amit te is tudsz. Nem a kifli miatt csukóztak be, mert azt el tudják rágcsálni mások előtt is.

Meg tuti téged, az is zavar, hogy az ismerős ezt látta, meg majd elmondja a többi ismerősnek és jól kibeszélnek.

ma 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézném a saját szememmel, ha legközelebb oda megy, ha befújja magát stb. Sok féleképp ki lehet deríteni ma már ebben a világban, legyél kreatív, ha most eléállsz tagad mindent és még te leszel lecseszve. Kettő meg utána duplán vigyázna, szóval derítsd ki, ha most ez így nem egyértelmű.
ma 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira egyértelmű ez az egész...
ma 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jófej az ismerősöd, az én "barátaim" még falaztak is a férjemnek. Teljesen egyértelmű, a helyedben kérdőre vonnám a férjemet. Mondjuk még akkor is tagadna, ha a két szemeddel láttad volna. Persze az ismerőst ne vond bele.
ma 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom az ismerőst belevonni, láthatóan kellemetlen volt neki ezt elmondania.
ma 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy te láttad. Őt, a kocsiját és ahogy bemegy Katika butikjába és bezárkóznak.
ma 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem is lenne gond ha beugrott volna kávét és süteményt venni, de ha bezárkóztak ott mar nem is kell mondanom...
ma 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, ne dugd homokba a fejed, hiszen a napnál is világosabb a helyzet… Ugyan miért kellett szerinted bezárkózni?
ma 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!