Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon amit a párom tett?

Figyelt kérdés

Előre szólok hosszú lesz!

Én (20N) és a párom (33F) kb egy éve élünk együtt és van egy 2 hónapos kislányunk. Lassan 3 éve vagyunk együtt és bár voltak durva hullámvölgyek ezek ellenére a kapcsolatunk minden szempontból jónak mondható. A párom nagyon jó társ és apa a lányunkat imádja és mindenben tehermentesít ahol csak tud legyen szó házimunkáról vagy a baba ellátásáról. Velem is nagyon jól bánik annak ellenére hogy szültem ugyanúgy nőként tekint rám minden értelemben (jobban szereti a szülés utáni testem mint én😅). Amit fontos rólam és a páromról tudni az az hogy szexuálisan mindketten bevállalósabbak vagyunk az átlagnál. Többszázezer forint értékben vannak szexjátékaink, köteleink, szexi ruciaink stb. jómagam pl. az anális és orális szexben is benne vagyok és terhesség alatt is volt szex. A probléma a szülésem után kezdődött. Aki szült vagy szült a párja az tudja hogy 6 hétig nincs szex legalábbis hüvelyileg. Én ezalatt a 6 hét alatt sem szerettem volna lemondani a szexről ezért úgy voltunk vele a párommal hogy majd csináljuk análisan és orálisan viszont a szülésnél gátmettszést kellett alkalmazni ami miatt odalent nagyon érzékeny lettem (még mindig az vagyok és hogy a párom idézzem szűkebb és szárazabb is). Bár ez megnehezítette a szexet ennek ellenére az orális szex megmaradt és többször is csináltuk ám párom egy idő után abbahagyta mondván úgy érzi csak kényszerből csinálom. A jóból persze nekem is kijutott volt orgazmusom mind játékszerek mind a párom által. Történt egyszer viszont hogy a párom kitalálta hogy tegyünk be nekem egy anál plugot és úgy menjek el amibe bele is egyeztem hisz miért ne. Megvoltam meg minden de egyszer csak az láttam hogy a párom felettem térdel és készül behatolni. Mint mondtam nagyon érzékeny voltam odalent ezért be is voltam parázva rendesen emiatt pedig akarva akaratlanul is nem tudtam magam elengedni ezáltal jól tágulni. Szívem szerint nemet mondtam volna de úgy voltam vele hogy a párom ennyit megérdemel hisz tiszteletben tartja hogy most korlátozottak a lehetőségeink. Az aktus nagyon fájdalmas volt de annyira hogy utána 1-2 napig biztos éreztem. Ez akkor valamit nagyon eltörhetett bennem mert utána elkezdtem viszojogni a párom bármely fajta közeledésétől a szextől kezdve a cici/popsi fogdosáson át egészen a legapróbb hozzám bújástól is. Tudom ez részben az én hibám is és ezt már át is beszéltük a párommal és arra jutottunk hogy ez kettőnk sara de a legnagyobb törést nem ez okozta. A párom nagyon kiváncsi típus akárcsak én és ez a szexre hatványozottan igaz emellett pedig imádja feszegetni a határokat persze normálisan nem kárt téve a másikban testileg/lelkileg. Történt egy este hogy meztelenül feküdtem le aludni fürdés után (gyakran csinálom ezt) és hajnalban arra keltem hogy a párom a combjaim köze tette és tudjátok…azt használta p!nának. Csak arra keltem hogy liheg és a tenyerébe élvez. Teljesen lefagytam és nem tudtam rá reagálni de ez ott nagyon nagy törést okozott. Félre értés ne essék tudom hogy ez nem nemi erőszak kezdetektől fogva nem gondoltam annak és most se de valahogy mégis úgy éltem meg. Egyszerűen azóta a bevállalósságom visszaesett és rá is másképp tekintek egyszerűen egy részem megundorodott tőle nem akarok neki semmilyen szexuális örömöt okozni. Úgy érzem kivette a kezemből a testem feletti kontrollt és ellopta a “bevállalósságomat” megtörte a bizalmamat. Tudja ezt és meg is beszéltük szex is van de egyszerűen egy részem undorodik tőle. Az is felmerült bennem hogy nem először csinált ilyet. Minden más teljesen rendben van köztünk. Mit tudnék csinálni? Nyeljem le az undort és játszam el hogy mintha mi se történt volna? A válaszaitokat előre is köszönöm!

#párkapcsolat #szex

tegnap 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért ne várt volna rád 9 hónapot... nem nagy ár egy tini csajért..
tegnap 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem tudod magad túltenni ezen, akkor keressetek meg egy szakembert. Szexuálpszichológust, vagy más terapeutát aki jártas ezekben a témákban.

Ilyen esetem még nem volt. Bár ismerek olyan módszert ami segíthet.

tegnap 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
#2 Nem gyakori, de például én a falat kapartam szülés után 4 héttel. Mai napig nagyon aktív a szexuális életem.
tegnap 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#13 nem erről van szó. Hanem arról hogy hüvelyi szülés után ,gátmetszéssel, nemcsak vaginális szex nincs hanem seggbekuki sem. Te tudod hol van a gátmetszés? Ja persze, hát szültél. Kb úgy mint a kérdező.
tegnap 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 tudom, hogy hol van, nekem is volt és nem volt vele gondom. Mondjuk furcsa, mert két évre rá kezdem néha megérezni.

Nyilván a sztori kicsit elrugaszkodott....

tegnap 23:03
 16/16 A kérdező kommentje:

22:26

Napjainkban kevés férfi vár egy nőre a könnyűt keresik (tisztelet a kivételnek)

22:36

Nekem a vágás nem érintette a lenti nyílást csak a hüvelyemet azt is oldalt

tegnap 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!