Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egy véletlen SMS lehetett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy véletlen SMS lehetett?

Figyelt kérdés

A barátnőm kapott egy SMS-t, elég aggasztó volt. Egy számára és számomra teljesen ismeretlen számról ez jött:

"Orulnek ha ideernel 1 oran belul vagy akkor engedjuk el a f*szba. Elmegyek kedden dolgozni mashova. Mert mar krvra elegem van hogy mindig en vagyok a szr mert nem vagyunk kepesek egy pontos idot megbeszelni. Ha meg enm érsz rá akkor modd azt reggel és akkor nem szervezem at az egesz napot."

A párom azt mondta biztos téves SMS, a főnökének akarta írni az illető. Próbálta felhívni előttem, mindegyik alkalommal kinyomta ez a valaki. Utána írtam én neki egy SMS-t, udvariasan, hogy megkérdezzem miért küldött ilyet. Szépen letiltotta mindkettőnk számát.

A barátnőm ezután megnézte Viberen, hogy ki lehet és kiírta egy srác nevét. Ott is írt neki, egyszer megpróbálta felhívni, nem válaszolt, pedig elérhető volt.

Másnap megpróbáltam egy másik telefonról. Nem vette fel, hagyta teljesen kicsörögni, de volt olyan is, hogy kinyomott. Arról is küldtem egy udvarias SMS-t és semmi válasz.

Majd hirtelen, a sokadik hívás után random írt Viberen egy szöveget a barátnőmnek.

"Szia. Nem tudom felvenni. Bocsi nem néztem tegnap és elírtam a számot. A főnökömnek szerettem volna írni az smst, ne haragudj."

Nem értem ezt az egészet és erős a gyanú bennem, hogy van köztük valami és nem téves. A plusz poén az az, hogy a párom pont kedden kezdte meg a hét első munkanapját, amikor az SMS szerint a pasas inkább elmegy máshova dolgozni.

Folyamatosan együtt vagyunk a párommal, kivéve munkahelyen. Ő gyakorta otthon van, mert sokszor éjszakás műszakba megy.

Mit gondoltok erről? Van okom aggódni?

ma 12:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Annyi érdekesség még, hogy egy totál random számról ha meg van csörgetve ez a szám, akkor azonnal felveszi az illető és bele is szól. Ezért még furább nekem, hogy akkor miért nem vette fel korábban a saját számaimat.
ma 14:25
 12/23 anonim ***** válasza:
11 - Van, aki nem vesz reagál az idegen számokról beérkező hívásokra.
ma 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten ugyanazt mondták: főnök. Hülyére szednek téged. Szakíts!
ma 15:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Két dologgal van probléma: főnök és Viber. Ugyanazt mondták és idegent nem keresünk ki Viber-en!
ma 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Kinézed a barátnődből, hogy képes lenne megcsalni? Szerintem ha valaki ennyire önző életet él, az meglátszik a személyiségén, viselkedésén. Pontosan hogyan reagált, amikor beszéltél vele?
ma 15:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyébként ha más számról felveszi, akkor tudnál nyomozni. Meg kell kérdezni, hogy az X helyen dolgozik-e Y nővel.
ma 15:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen üzenetet ki merne írni a főnökének? Ki is lenne rúgva egyből...
ma 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont megelőzött a #17. Főnöknek olyan sms-t írni ki mer és milyen főnöknek szánt üzenet amikor idegen a párod szerint a férfi? Túl sok a véletlen egybeesés. I betűre a pont, hogy a főnök a kifogás mindkettőjük szerint és a Viberen idegent talált meg aki neked nem válaszolt, de neki már igen. Ha te elhiszed, hogy nincsen köztük semmi akkor tiéd az év legnagyobb balfasza címe.
ma 15:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel a szarvakat naivka...
ma 16:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg van a száma, én meg próbálnám lenyomozni ki az illető. Pl a googleba írd be a számát, vagy telszám keresőbe. De pl ha árul valamit, munkát keressett stb ki fogja dobni. Ha mondjuk az ország másik felén él, úgy lehet tényleg csak a véletlen. De ha mondjuk környékbeli az már gyanús lenne. :)
ma 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!