Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi maszturbál, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi maszturbál, vagy csak az én férjem? Nemrég derült ki, teljesen kész vagyok tőle. Nem értem, miért csinálja, mikor gyakran együtt vagyunk.

Figyelt kérdés
tegnap 09:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Igen szerintem a legtöbb férfi maszturbál. És a nők elég nagy százaléka is. Miért zavar ez ha nem megy a szexuális élet rovására? N
tegnap 09:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A saját farka, azt csinál vele, amit akar. Miért akadsz ki ezen? Az ember saját magának tudja a legjobban, hogy a legjobb. Ez tény. Próbáld ki te is hiszti helyett.
tegnap 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok, 40n, ez lemaradt
tegnap 09:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még nőként is szoktam maszturbálni, akkor is, ha heti 8x szexelünk. Nincs összefüggés, a szex az szex, a maszti meg maszti.
tegnap 09:10
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Naná. Szex nincs évek óta – nem miattam, és szarok rá, meguntam az erőlködést, ha neki nem fontos, nekem

se. Régen rendszeresen lerendeztem egy-egy fizetős lányt, ma már ehhez sincs kedvem meg energiám, mert nagyot zuhant a lányok szinvonala (intelligencia, hozzáállás), meg ma már boldog-boldogtalan, mindenféle gyökér pénzes proli kúrogatja ezeket a rosszlányokat. Szóval maradok magamnak, míg véletlen össze nem jön egy szerető.

tegnap 09:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy csak élvezni akar egyet az ember hirtelen mód, vagy egész szeretkezésre van igény. Idő sem biztos, hogy épp van akkor. A fáradtság faktor is tényező.
tegnap 09:24
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

Párommal reggel-este együtt vagyunk, mégis szükség vsn egy-egy gyors menetre egyerdül is.

Teljesen más érzést ad. Néha nekem jobb, mint a szex.

tegnap 09:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Régen csináltam, de már nem.
tegnap 09:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden férfi maszturbált már .
tegnap 09:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mind a ketten szoktunk. Ki mikor szeretne. Heti 3-4× szeretkezünk. Nem szoktam megkérdezni hányszor maszturbál, csak néha mondja el.

6 éve vagyunk házasok. Mindig is így volt. Egyikünket se zavarja.

tegnap 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!