Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a férjem viselkedése minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés

Azon kivül hogy néha nem értünk egyett és vannak kis vitáink jó párt alkotunk minden jol müködik mind ketten kivesszük a részünket gyereknevelésben házimunkában stb..

Ami viszont zavar a férjemben az az mikor összekapunk pár napig levegönek vesszük egymást (én azért mert ő is ) igen, nem válaszok mennek oda vissza .

Mikor ugye marbnem birja (sex miatt szerintem) elkezd kedvesgedni és mint egy tini udvarolni MINTHA ELOTTE LÉVŐ NAPOKBAN SEMMI SEM TÖRTÉNT VOLNA .Egyébként is ilyen alapjáraton figyelmes és kedves .

De engem ez annyira zavar. Hogy szinte talpat nyal pedig nem kellene mert tudja hogy nem igénylem én nem vagyok az a nő aki duzzog 1.2 szó váltás miatt ő az.

Ti párotok is ilyen ??

Nekem ez olyan gyerekes. Am 31 éves vagyok a párom 33 .

1 héten átlagban 2x sexelünk de mikor ilyen összetüzésünk van akkor ugye kimarad az alkalom és akkor kezd kedveskedik mikor már igénye van addig nemaság .

tegnapelőtt 22:04
1 2
 11/18 Oldfire ***** válasza:
38%

Minden nő ilyen? Kérdezhetném. Mert nekem a feleségem viselkedik így.

Nem értelek kérdező. Ertékelned kellene, hogy nem haragtartó.

Akkor már nem lenne gyerekes, ha hetekig, vagy hónapokig nem szólna hozzád?

Örülnöd kellene, hogy a veszekedések ellére szeret.

Mert mehetne máshoz is szexelni.

Ilyen felfogással inkább te vagy gyerekes.

tegnap 06:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj erről vele, mikor épp jóban vagytok. Mondd el, hogy valamit ki kellene találni a konfliktusok kezelesere,mert ez nem egy normális módja. Amúgy azért csinálja, mert nincs más eszköze. Aztán, mikor már kell neki a szex, feladja. De a konfliktusok nincsenek kibeszelve, megoldva, csak a szőnyeg alá seperve.
tegnap 07:13
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

4-es vagyo...kedves kérdező, azért van ez a gyerekes viselkedésünk, mert nehezen tudjuk kezelni a vitát. Számunkra az lenne az ideális, ha a nő mindent elfogadna és nem problémázna.

Nekünk is van 3 gyerek, sajnos nem mindig sikerül a veszekedést úgy intézni, h ne hallják, igaz, szerencsére ritkán volt veszekedés, de akkor nagy.

tegnap 07:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13-olyan nincs, hogy soha nincs konfliktus.
tegnap 07:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen szerintem.sincs olyan par ahol nincs es ha megis akkor ott valami problema van .

Szot szot kovet sajnos.

Gyereket ettol viszont kimelni kell ahogy csak lehet.

tegnap 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha felveszed a dedós viselkedést akkor ugyanaz a kategória vagy. Volt ilyen párom, meg is lepődött amikor leléptem, mondván gyerekes.
tegnap 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Hiába mondtam, hogy beszéljük át újra, egyszerűen nem lehetett, gondolom ezt így látta otthon, ezt hozta. Magyarán az ilyen emberrel sosem tudsz semmilyen problémát megbeszélni, mert ő megsértődik és büntet. Ezt azért csinálja, hogy megleckéztessen, hogy többé szóba ne merd hozni a dolgot, mert megint ez lesz. Balhé. És így lesznek a szőnyeg alá söpörve a problémák, mert apu ideges lesz. Kistílű, manipulatív ember az ilyen.
tegnap 10:08
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden férfi ilyen. Valószínűleg azért viselkedik így, mert nem tudja kezelni a konfliktust és így ahelyett, hogy megbeszélnétek és közösen megoldást keresnétek, ő inkább elkerüli az egészet, majd ha kipuffogta magát és hiányzik neki a szex, akkor úgy tesz, mintha semmi se történt volna. Csakhogy ez nem megoldás, ezzel csak a szőnyeg alá sepri a problémát. Valóban gyerekes viselkedés, de ettől ő nem rossz, csak ezt a mintát látta otthon és felnőttként se tanulta meg egészségesebben kezelni a konfliktusokat. De ez nem jelenti, hogy jó ez így, neked meg bele kell törődnöd. Ha hajlandó változtatni, ezen még mindig lehetne javítani.
tegnap 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!