Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal? Eléggé idegesítő.
2 hete vagyunk együtt, de folyton azt hallom tőle hogy ő mennyire unja az életét, meg várja a halált.. Ma voltunk az én haverjaimmal bowlingozni, és úgy volt hogy ő nem jön. Aztán mégis jött, az elején tök normális volt de a végére teljesen elment a kedve, és le is lépett hamarabb. Hazaért, és azóta msnen azt hallgatom tőle hogy kocsi elé akarta vetni magát, meg hogy ő egy falusi paraszt(pedig nem), és nem ér annyit mint a városiak, stb. Tele van ilyen negatív dolgokkal. És még 17 sincs.
Mit tudnék neki mondani? Mert ha így halad a dolog nem leszünk sokáig együtt úgy érzem :S Pedig én szeretném.
16/L
Semmit se mondj neki.
Esetleg azt h: Tedd ha jónak látod. De úgyse fogod mert hangember vagy.
Különben neked se való ien srác. Ha szeretnéd nem akadnál ki ezen. Hanem inkább elvennéd tőle a kedvét a fent említett szöveggel.
18/F
ez most nem lesz hasznos hozzászólás:
NA!.. az ilyen embereket kerülöm el messziről.. ha tehetem.:)
nincs nekem fölös energiám arra, hogy másokba lelket öntsek.
ha én lennék hasonló helyzetben nem tudnám kezelni a dolgot az biztos.
próbálnám az elején kicsit értelmes beszéddel észhez téríteni, de az ilyen életunt köcsögöknek nem használ a szép szó...tehát előbb-utóbb szakítanék.
már 1x megtörtént hasonló okok miatt, de azé' kíváncsi vagyok mások milyen tippeket adnak, hogy lehet kezelni az ilyet.
22/f
megmondtam neki hogy csináljon amit akar, bármit mondhatok úgyis megy a saját feje után.. amiatt meglepődött, talán kicsit meg is ijedt. remélem ezt használ :/
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!