Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik csaj jön be: aki plaza cica vagy aki nem, de van van egyénisége és nem tömeglány?
Miért szeretik a pasik a plaza cicákat? Meséljetek!
Ha csajoknak is van véleményük írják ők is nyugodtan :)
most megint egy csomó ömlengős álszent pasi mondja hogy:
"nekem az egyéniség és a belső érték számít"
persze ha meglátnak egy pláza cicát átalakulnak "nőstényfaló ragadozóvá"
20L
Én nem szerete őket.
A szórakozóhelyeken is a "felfuttatott" csajokat nagy ívben kerülöm.
Inkább a csendesebb,mindig kacagó bolond lányokat keresem.
Amúgy az sem mindegy,hogy milyen plázacicára gondolsz..
A szőke s*ggig érő hajú vékony plázacica a hónaljaalatt csivavával,és olyan hanggal,hogy Király Linda mellette maga Horváth Csárli,vagy csak a simán szép,aki divatosan öltözködik,de tökös csaj..:)
18F
A plázacicákat messze elkerülöm, elmagyarázni nem lehet, rájuk kell nézni. Egy becsapás az egész, szaloncukor papírba csomagolt sz@r.
Mindenképpen azt választanám, akinek van egyénisége és egy Nöies Nö, aki csinos nem pedig ribancos.
Én is ismerek olyan lányokat akik plaza cicák és irritálnak. :) De van 2 olyan ismerősöm, aki külsőre plaza cica vagyis lehet hogy inkább nagyon is divatosan és nőiesen öltözködnek, de nem ostobák, el lehet velük beszélgetni. :)
És szerintetek miért van ennyi plaza cica? Mi a jó benne? Mert én értelmét nem látom a sok ostoba vihogásnak... Mert én is azt mondom, h egy csaj legyen nőies, vidám, de lehessen vele beszélgetni is, ne csak a vásárlásról...
a plázacicák hamarabb megkaphatóak ennyi, velük terveznek egy menetre... de az is tény, hogy plázacica és plázacica között is van különbség :)
erre van amúgy egy jó idézet is... sok fú gondolkodik el melyik lánnyal feküdne le, de kevés azon, hogy melyik mellett ébredne is szívesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!