Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak beképzelem, vagy tényleg lehet köztünk valami?
Szerintem gondban van a saját érzéseivel, a "manikűr" az csak egy kifogás természetesen..., téged biztosan kedvel és szívesen töltené veled az idejét, de nem tudja eldönteni hogy felvállalja e veled ezt a kapcsolatot a gyermekeddel együtt.
A telefonokra biztos megsértődött és nem esett neki túl jól hogy sosem vetted fel. Biztos azt hitte hogy ő számodra nem túl érdekes mert nem nem érdekled a telefonokból kifolyólag....
Ez nehéz döntés, és szerintem vacilál és nem tudja eldönteni , hogy mit szeretne, hogy beválllal e téged a gyermekeddel együtt avagy sem! Biztos érez irántad valamit ebben egészen biztos vagyok és abban is hogy ha nem lenne gyermeked nyomulósabb lenne.
Talán próbáld meg ezt megbeszélni vele, hogy számára akadály lenne e egy gyerek egy kapcsolatban jelen esetben a te kapcsolatodban.
Nem? Ok. :)
Szóval szerintem, lehet köztetek valami, csak az a kérdés, hogy mi. Mert, ha teszem azt én akarok egy nőt, akkor nem várok 3 hónapot, de még 3 napot sem, hogy felhívjam, miután elkértem a telefonszámát. Ha tényleg akart volna valamit, akkor bizonyára tepert volna érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!