Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm kér, hogy borotváljam a lábam. De én inkább meghagynám, ahogy van. Ezért szakíthat velem?
Figyelt kérdés
jan. 27. 16:16
11/15 anonim válasza:
#10 Ilyenkor, a téli időszakban, bevallom, kicsit "ellustulok" ezen a téren, de soha nem kaptam meg a páromtól, hogy ez zavarná őt. Engem viszont zavar, ezért szőrtelenítek, nem miatta.
12/15 anonim válasza:
A LÁBAD??? De most őszintén hány férfi borotválja a LÁBÁT? Ha nekem kellene egy csomag nem lenne elég rá, és ezt gondolom rendszeresen kellene csinálni. Hát kösz de nem, órákig tartana és nincs se türelmem se időm, se kedvem ezzel bajlódni.
Szerintem hanyagold ezt a csajt, csak hülyét akar belőled csinálni.
13/15 anonim válasza:
12, elég sok, csak nem figyeled. Strandon, Balcsinál, ha figyeled láthatod.
Nem tart órákig, csak elsőre nehéz, és a megfelelő eszköz kell hozzá. L.
14/15 anonim válasza:
13-as: szerintem ha látnád a lábam nem ezt mondanád... :D
Meg egyébként mi értelme van? Úszók, bringások és egyéb élsportolók tudom, hogy szokták csinálni, de egy átlag embernél mire lenne jó?
Az intim részeket megértem, ahogy a hónaljat is, de a láb? Mi a francért szükséges ez?
15/15 anonim válasza:
Nem szükséges, csak mint a példa mutatja, van akinek nem tetszik a szőrös. Pont az nem, ami nagyon szőrös, ahogy írtad a sajátodat. Negvan rá a megfelelő eszköz, hamar rutinná válik. Am nőként nekem is brutál, szóval ismerős. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!