Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy barátnőjétől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy barátnőjétől fehérnemű nélkül jött haza. Tényleg nincs okom aggódni?

Figyelt kérdés

Délután a barátnőm csajos programra ment állítása szerint, viszont úgy jött haza, hogy nem viselt fehérneműt. Bugyit sem.

Ő azt állítja, hogy ne aggódjak, nem volt rajta akkor sem, amikor elment itthonról, ami nonszensz, nem szokott bugyi nélkül házon kívülre menni.

Mivel hetero, azt feltételezem, hogy nem a legjobb barátnőjével találkozott, de amúgy meg semmi más furcsaságot a nem vettem észre

jan. 21. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11%
12. Menstruáció, anal, rosszul törölte ki, meghajtotta a kínai,... Te még sosem szennyeztél be alsóneműt, mi?
jan. 22. 00:01
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

11, elég lagymatag életet élek. Nem volt, se a dráma, se a többi velejàró nem hiányzott soha.

Mondjuk a letépést is kihagytam :D egy rendes pamut bugyit azért nem olyan könnyű elszakítani, az hagyna sérülést a testen is. Cérnatangát meg nem hordok. Mondjuk, mostanában bugyit se mindig. Nálam megeshetne, hogy nem veszek fel, ha nem muszáj.

Szóval, az ilyenben elég tapasztalatlan vagyok, de elég nagy kretén, aki nem elég, hogy elhagyja a bugyiját, mikor félre megy és elvileg nem akar lebukni, majd a pasija orra előtt vetkőzik le, hogy biztos kiszúrja.

jan. 22. 00:02
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
13, teszem azt szaros lett. És? Ha nem konkrétan összefosta magát, hanem csak nem jól törölte és fékcsíkos, attól nem dobja ki az ember. Ahogy egy kis vér miatt se egyébként.
jan. 22. 00:04
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

🤦

Anál nincs. Menstruáció alatti szex nincs. Amúgy megcsalás sincs, ezek nélkül sem. Befosni sem szoktam. Furcsa? Hát szerencsére nem egy körben forgunk. Irdatlan nagy hányingerkeltő gusztustalan proli vagy.

jan. 22. 00:05
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
16. Bizony igazad van! Diplomások sosem analoznak, és nem dugnak menstruációkor. Nem lépnek félre. Sőt, még fosás sem fordul elő. Csak a proliknál.
jan. 22. 00:19
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Itt senki nem 100as. Egyébként lehet igazat mond, és simán nem volt rajta.... Én volt h anjyira rohantam munkába, hogy a villamoson vettem észre, hogy te jóég nincs is rajtam melltartó, mikor mindig hordok.... Nagyon gáz volt, bekellett rohannom munka előtt a legkozelebbi plázába, h vegyek egy melltartot. Hidd el neha megesnek v~letlennek.
jan. 22. 01:30
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
*véletlenek.
jan. 22. 01:31
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

5)Ha befosott,akkor a fosos bugyival terne fosszsguan haza vagy minimum egy vizes bugyiasl vizes nacival. Ha volt lehetosege kimosni ott.

Eleg furcsa tortenet. Ideje kovetned figyelni.

jan. 22. 01:56
 19/22 Noren1989 ***** válasza:
Micsoda sztori....
jan. 22. 06:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Nincs az az elethelyzet hogy az fehernemut ott hagyjam. Vagy pasival volt es a pasinak lehet ez egy fetishe, nem engedi a fehernemut fel venni a nonek, ugy kell hazamennie.
jan. 22. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!