Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérték a kezem. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérték a kezem. Szerintetek ezek után miért kérte meg?

Figyelt kérdés
Nyilván igent mondtam a lánykérésre, viszont tavaly úgy érzem megcsalt egyszer.Bár sosem fog kiderülni az igazság. tavaly hallottam mikor megbeszélték a lánnyal, hogy soha senkinek nem mondják el. Ezt hallottam csak, nyilván ki magyarázta. Biztosan szánalmas vagyok, hogy igent mondtam de sosem derült ki mi történt tavaly akkor.. csak az ilyen ember akkor minek kéri meg a kezemet, sosem beszéltem a lánykérésről és nem eröltettem soha...
jan. 21. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha igent mondtál, akkor legyen mindegy, hogy mi volt előtte.
jan. 21. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván igent mondtam a lánykérésre, viszont"

Miért nyilván, ha nem is akarod igazán, és valami nyomja a lelkedet?

jan. 21. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Ezek szerint neked a bizalom nem fontos...

Ha az lenne, akkor a bizalom hiányában nemet mondtál volna vagy haladékot kértél volna. Nem így tettél.

jan. 21. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi lehet hogy naív kérdés, de biztos nem lehetne másról szó? Ami kettejük között marad? Esetleg a gyűrű kiválasztása? Vagy a kezed megkérésének módja? Vagy valamiben tanácsot adott a csaj, amit nem akart elmondani neked?
jan. 21. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem az a kérdésed inkább, hogy el kéne-e hagynod? Lényegtelen, hogy hűtlen volt vagy se mert nem bízol benne meg és bizalom nélkül nem működik a kapcsolat. Hozzá akarsz menni feleségül és egész életedben még veled lesz azon kattogni, hogy megcsal-e újra? Mazochista vagy kérdező?
jan. 21. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Belenéztél a telójába? Tedd meg
jan. 21. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem szánalmas vagy, hanem megvetendő.Ennyire remegni egy olyan fszért, akiben bízni sem tudsz......dehátszereted, ezt tudjuk.Hát akkor viseld a következményeit, de csendben!
jan. 21. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem tavaly kellett volna megbeszélni?
jan. 21. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Ezen előbb kellett volna elgondolkozz, és vele megbeszélni. Én nem tudnék a felesége lenni annak aki megcsalt.
jan. 21. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Addig oké, hogy megkért mert el van varázsolva, de te meg minek mondtál igent?
jan. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!