Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy pasival és messengeren mindig megkérdezi mit csinàlok, mi a program?
Figyelt kérdés
Ezt egy nap kb 3-4x megkérdezi és ennyi a kommunikàció...
Ekkor én mindig vàlaszolok és visszakérdezek, érdeklődök, de idegesítő, hogy írom pl este filmet nézek, erre kérdezi; és filmnézés előtt mi a program, holott mondtam neki hogy pl. délutàn elmegyrk vàsàrolni...
Először azt gondoltam azért kérdezi mert beszélni akarna, felhívni, de nem. Többször a tudtàra adtam, hogy ràérek... ekkor sem történt semmi.
Talàlkoztunk màr, voltak randik, ott jòl elvagyunk, de ez a messengeres kérdezés kiakaszt...
Szerintetek mi motivàlja? Miért teszi ezt... normàlis ez?
tegnapelőtt 14:41
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy éreztetni akarja, hogy érdekled. Amúgy szerintem mondd meg neki őszintén, hogy ez zavar téged és beszéljétek meg.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem tud mást kérdezni, de az a legrosszabb, hogy elfelejti mit írtál előtte szóval inkább pattinsd le.
3/6 anonim válasza:
Mert nem tud normálisan beszélgetni, de akarna, csak ennyire futja. Pláne ha találkoztatok is, akármiről lehetne már beszélgetni, valamire rákérdez, amiről korábban beszéltetek, de nem mentetek bele mélyebben a témába, lehet viszont, hogy annyira nem figyelt rád eddig sem és elfelejtette, mikről beszéltetek, csak dugni akar, ahhoz meg muszáj valahogy fenntartani a kapcsolatot kettőtök között.
4/6 anonim válasza:
Én már tiltottam volna. Még ha nem szokott chatelni akkor is jobban megerőltethetné magát.
5/6 anonim válasza:
Nem tud kommunikálni, igazából semmi nem érdekli egy nővel kapcsolatban, csak kellene már neki egy partner, akivel dughat, és eddig jutott a szocializációban, hogy azt megkérdezze, mi a program. Mi a csudának beszélsz még vele? Egy full unalmas, kommunikálni képtelen példány.
6/6 anonim válasza:
Pattintsd ki a muffodbol szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!