Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álompasi üzletember, de valamit titkol?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem pár hete az álompasival, akire mindig vágytam, de titokzatos és nem sokat beszél a múltjáról. Azt tudom, hogy állítólag már sok tapasztalata van a nőkkel és voltak üzletelései, de többet nem árul el. Nekem ez a fajta férfiasság imponáló, de kicsit tartok is tőle. Ő már szóbahozta az összeköltözést, belemenjek?tegnapelőtt 19:56
11/19 anonim válasza:
Minek beszéltek ilyesmiről, amikor pár hete ismered csak?? Nem is vagytok együtt, hova kellene összeköltözni?? Udvaroljon, ismerkedjetek, aztán majd hónapok múlva... És mi lenne, ha addig figyelnéd, hogy hazudik-e?
12/19 anonim válasza:
Szerintem ennyi idő után semmi képpen se. Előbb nyugodj meg, hogy minden rendben a múltjával. Lehet hogy nem tud róla beszélni még, nincs túl rajta, lehet nem akar még előtted megnyílni, de ha titkolnivalója van, az sosem jó. Szerintem ismerkedj még vele.
13/19 anonim válasza:
A helyedben mondanám neki, hogy szeretném jobban megismerni, több időre van szükségem.
14/19 A kérdező kommentje:
Már ismerem, voltunk együtt és mindent kiolvastam belőle, nyitott könyv.
tegnapelőtt 22:27
15/19 anonim válasza:
Ha nyitott könyv, akkor viszont egyáltalán nem titokzatos. Ezek ellentétei egymásnak.
16/19 anonim válasza:
Kérdező, te olyan buta vagy, hogy akármit is tervez ez a férfi, meg fogja valósítani.
18/19 anonim válasza:
Valószínűleg törvénytelen üzletei vannak, és jobb ha nincsenek tanúk, ha netán lebukik. Én elengedném, nem szívesen járnék a sittre látogatóba.
19/19 anonim válasza:
Ha kiadja a kecot es felezi nálad meg fizeti az albi felét az neki nem lenne üzlet..
Csak ha ingyen lakik nálad. Meg hülye lenne felezni is.
Más a terve szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!