Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt, hogy túl intim a szemkontaktus...?
A barátnőmmel szakítottunk közös megegyezéssel, de nem költöztünk külön. A féltékenység volt a túl sok mind a kettőnk részéről. Igazából így most olyan a kapcsolatunk, mint előtte, csak féltékenység nélkül. Meg talán jobban rá vagyunk kattanva egymásra szexuálisan, ami előtte egyáltalán nem így volt.
Őszintén szólva nem akarok semmilyen különköltözést sürgetni, mert nem akarok komoly kapcsolatot ilyen hamar a szakítás után (hacsak nem békülünk ki), nekem tökre megfelelő, hogy ott az exem, és a mi kis viszonyunk, csinos, kedves lány, na meg egyszerűbb ágyba bújni valakivel, aki alapból ott fekszik mellettem, nem kell egyéjszakást meg ilyeneket keresni...
Viszont azt vettem észre, hogy szex közben nem akar a szemembe nézni. Eddig fel sem tűnt, hogy ez van. Bár a kéthetente egy együttlétnél zavaróbb volt, hogy olyan kevés, de most a napi 1-2 alkalomnál jobban feltűnnek az ilyen apró részletek, hogy nem néz a szemembe. Egy pillanatra sem. Ha kérdezem, hogy miért, akkor azt mondja, hogy neki ez zavarba ejtő, túl intim.
Amit egyszerűen nem értek, és egyszeruen ő sem magyarázza el. Mégis mi a fene a túl imtim a szemkontaktuson? Azt hittem az, hogy látom meztelenül, az sokkal intimebb.
Zavarban van tőle.elmondta.
Szegyenlőségegyik fajtája.
Énse szoktama pasikat lesniszexközben pláne nem a szemébe nézni. Elvégre ez nem egy beszélgetés. Nekem iszavarba ejtő vagy zavaró.
#1 Ha bánja, akkor miért csinálja? Sokszor ő kezdeményez...
#2 Eddig sem volt emlékeim szerint. Csak akkor nem volt olyan szembetűnő, mert sokkal ritkábban szexeltünk.
#6 Előtte sem volt szemkontaktus, csak akkor nem volt feltűnő.
Meg azt hiszem azért jóval több a kapcsolatunk szexkapcsolatnál. Kb olyan, mint amikor egy pár voltunk, csak a féltékenykedés nélkül, meg több szeretkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!