Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó reggelt kívánok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó reggelt kívánok. Mit kezdhet az ember ha valaki olyanhoz akarják hozzáadni, akit egyáltalán nem kedvel, vagy nem is egyeznek az érdekeik? Még az életkoruk is eltérő... pl.: 40-60 éves, vagy 40 és 28-30 éves.

Figyelt kérdés

Lehet -e egy kapcsolatban a nő idősebb, vagy mindig azonos korúnak kell lenni?

Hogyan lehet gyakorolni a beszédet, beszélgetést, megnyilatkozást mások előtt?

ma 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mész hozzá. Ennyi.
ma 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez elég különböző kérdések egymástól!

Az nem jó ha mások akarnak hozzáadni valakihez! Annak nem sok jó eredménye lesz! Kevés az esély a szerelemre!

Van hogy idősebb a nő és nagy a szerelem nincs kikötve hogy pontossan milyen korkülönbség lehet!

Ezek az én meglátásaim!

Az utolsó kérdésre meg nincs rá szerintem konkrét leírás! Minnél több személlyel beszélgess, de légy önmagad! Ne akarj mindenben másoknak megfelelni! Ne félj a magad véleményét kinyilvánítani, ők is emberből vannak akikkel beszélgetsz, negatív és pozitív tulajdonságokkal!

ma 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Ma már nincs ilyen, hogy hozzáadnak valakihez. Akkor sem, ha esetleg roma vagy és nálatok ez a szokás, jogilag akkor is te döntesz, ahogy akarsz, nem kell senkivel megházasodnod akaratod ellenére. Vállald fel a konfliktust a családdal, állj ki magadért!
ma 08:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok roma, meg véletlenül sem, de előszeretettel feltételezik, és téveszteni össze velük.

Ahogy az is elfogadhatatlannak mondható és érezhető, hogy a fáradt, és álmosan rosszullétben élő embert drogosnak, vagy részegnek mondják, mégsem az: teljesen józan vagyok, súlyos fizikai és nem értelmi sérült...

ma 08:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretnek itt; azt vettem észre, akár énekelek, akár nem... mint egy tanárnő-"énekesnő"-nyomozónő, így hogy fogadjam el, hogy annyira erőszakosak velem.

Hogyan kellene megoldani, hogy felülre jussak, megbecsülést érdemlően, zaklatások és támadás nélkül megélve a sikert, győzelmet, hogy bántani ne kelljen senkit.

Már odáig jutottam az sem érdekelt, hogy ha átmenetileg életem vesztettem... ha már nem jövök vissza...

Szeretnék elgondolkodtató okozni annak, aki engem ok nélkül bántalmazott, hülyének,és szefónak, gyogyósnak csúfolt viszont nem vagyok az... valóban mi volt az oka, hogy ezt csinálták velem?

ma 09:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem pszichiátria kell, megértő emberi kapcsolatok, bizalom a bizonytalanság, a szorongás, az eldobálások helyett!
ma 09:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Normális emberi bánásmódban jól cselekvő létezés!
ma 09:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Az istenit neki, a normális okos embert; miért nem képesek elfogadni, elismerni megdicsérni, megbecsülni; ha én soha nem akarok értelmi sérült, fogyatékos, vagy hülye lenni (egyébkéntsem vagyok az), akkor nekünk, vagy neki nem érdemes élni...

Fenébe is valamelyikük életét fog újra veszíteni, és nem érdekel tovább: akkor is leírom; nem vezettem soha autót, nem fogok vezetni, nem merek vezetni. Bánom az összes munkámat, amikor azt éreztem, hogy legalább vagyok jó és sőt, jobb, mint más, ne tartsanak butának.

Bánom azt is, hogy csoportvezető vagyok...

Fejezzék BE, hagyják abba a gyanúsítgatást és sértegetést, a vésztőzést...

Hagyjanak békén.

ma 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát sorry, de elég nyilvánvaló, hogy vannak nálad bajok a toronyban, attól meg ne tarts, hogy valakik (kik?) téged, az idős nőt az akaratod ellenére feleségül adnak egy fiatal fiúhoz. Szakemberre és kezelésre van szükséged, nem pasizgatni.
ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!