Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult màr veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult màr veled, hogy kapcsolatban csak havi 1x voltatok “együtt”?

Figyelt kérdés

Soha nem volt meg ilyen a kapcsolatomban, hogy lassan 4-5 honapja havi 1-2 szex van. Nem kívánom egyaltalan a baratomat. Tobb oka is van.

Elsokent azt szeretnem kerdezni egy ferfi ezt meddig turi? Mikor csal meg? Számíthatok megcsalásra? Masodik kerdes kinek van tapasztalata es ki tudta ezt visszafordítani vagy fix szakitas lesz a vege?

Okok: nem vagyok aszexualis, sose volt ilyen problemam, mint ami most van. 1,5 eve vagyunk egyutt. Eleinte folyton csinaltuk neha napi 2-3x is. Aztan par honap utan feltunt, hogy kb csak errol szol a kapcsolat alig kommunikalunk. Ekkor kicsit valtoztatott es figyelt ram, atment napi1x szex vagy ketto nap 1x-be. Majd egyre tobb lett a konfliktus amit nem beszeltunk at soha. Kezdtem erezni, hogy semmit nem tudunk megbeszelni, egyre tavolodok tole. Ebbol o semmit nem erzekelt kb. Elmondtam, de semmi valtoztatas nem volt. Kozben a szex is monoton lett nekem, semmi izgalom. O egyre hizni is kezdett, nem sportol mar semmit. En jarok edzeni, ugyelek a kulsomre. Neha fogat sem most pl este ugy kell raszolni vagy a furdesre is. Ezeken ugyahogy valtoztat, de neha meg igyis ra kell szolni. Allandoan eroltetne magat ram, de bennem semmi ingerencia. Vitak, meg nem beszelt dolgok, hizas, igenytelenseg, keves kommunikacio. Havi 1x amikor epp nagyon magasan vannak a hormonok meg mar sajnalom belemegyek, de mar a felnel megbanom es mar azt sem akarom erőltetni tobbet magamra.

Tegnap mondtam neki, hogyha nem beszeljuk meg a konfliktusainkt en nem fogok tudni nyitni fele. Erre megint vegtelen vita lett ebbol.

Mar osszevazarodtam, megkerdojelezem magam is, hogy en vagyok ilyen szornyeteg aki ennyire nem jon ki az emberekkel? En rontom el? O kb csak azt varja szexeljunk mar en meg visszautasitom, de hogy szexeljek valakivel akivel meg lelki sikon sem mulodunk jol?

ma 13:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8, o azt mondja mindennap, hogy nagyon szerelmes belem. Talan emiatt is sajnalom ot.

Viszont, ha tenyleg nagyon szeret akkor meg nem ertem miert nem figyel azokra a dolgokra amiket kerek tole.

ma 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:
11# Lehet tudni hány évesek vagytok?
ma 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet kérdező. Ha annyira szeretne, megtisztelne téged azzal, hogy az alap higiéniára ad és úgy mászik rád este. És nem kenyelmesedne bele meg hizna el, hanem tetszeni akarna neked.
ma 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!