Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » NŐKÉNT, mit lépnél ekkor, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐKÉNT, mit lépnél ekkor, és miért?

Figyelt kérdés

Dolgozol egy munkatársaddal évek óta egy helyen. A munkátok miatt évi több alkalommal hétvégi konferenciákra is mentek, és vannak vidéki, külső, pár napos projektek is a cégnél, amik ottalvósak. És mivel útba esik lakásod, így ő fel is hoz - visz kocsival, te meg beszállsz a benzinbe. Kényelmes, gyors, időspórolós megoldás.

Erre a párod közölné, hogy elhagy, ha nem jársz busszal, mert őt zavarja a fuvarozás. Na azért azt nem mondja, hogy eltart, és ne menj dolgozni, sem azt, hogy keress másik melót, mert a lóvé kell, meg ott a hitel. De, a kocsiba ne ülj be mellé, mert ott megbaX.

dec. 16. 02:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A bizalom szép dolog, de vannak határok! Én mikor nem állítottam fel ezeket, mindig átvertek. Az emberek csak ilyenek, alkalom szüli a tolvajt.

Én sem tartanám elfogadhatónak, hogy a párom furikázzák se azt, hogy ő furikázzon mást!

Legyünk őszinték: az emberi faj nem önzetlen! Nem viseli a szívén a sorsod senki, csak ha tudja, hogy utána vagy előtte szex is lesz!

dec. 18. 21:57
 22/25 A kérdező kommentje:
21. De akkor bent, a munkahelyen mi van? Ne köszönjön neki? Ne segítsen a munkában? Ha a párod otthon felejti a tárcáját, akkor inkább ne ebédeljen, nehogy a nő hívja meg, mert ugye akkor vissza kell hívnia! Tényleg..., azzal nincs baj, hogy heti 5 napot együtt ebédelnek? Míg veled mennyit is... 1 vagy 2 napot? Vagy amikor külső munkán vannak, és közben beülnek egy kávéra, vagy a szálloda szaunájába a konferencián, akkor az nem gond? Vagy mint a strici - prosti kapcsolatnál, hogy az nem zavar, mert pénzért teszi? >:)
dec. 19. 00:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Megdugnád ezt a kolléganőt?
dec. 19. 00:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

22 es, persze hogy látom, a leírádod alapján, hogy a munkahelyen bőven van alkalom a szexre!

A furikázás pedig valóban csak hab a tortán. Semmiség.

Ahhoz képest, hogy a fénymásolónál meg a konferenciákon mi történhet.

Én válnék az biztos, hogy nyugodtan lehessen furikázni is, ha már minden másra amúgy is van lehetőség!

dec. 19. 06:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Én ebből a témából most semmit sem értek, valaki elmagyarázza? Most a kérdező nő vagy férfi? A kerdezőt furikázzák?
febr. 13. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!