Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen már az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen már az, hogy az új kapcsolatában a pasi az unokahúgához hasonlítgatja mindenben a barátnőjét?

Figyelt kérdés
És ezt az unokahúga előtt is nyiltan kimondja baráti kőrben, az unokahúga meg szemmel láthatóan élvezi ezt. Pl ilyen beszólásai vannak a pasinak, hogy jó segge van a barátnőjének, de az unokahúgának feszesebb, meg keményebb. Szerintetek ezt a barátnő miért hagyja?

tegnap 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9

Ha nem látom/hallom személyesen hidd el én se hinném el...

tegnap 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
#11 jó, oké. De ki vagy a történetben? A barátnő aki előtt ez a pedó farok az unokahúgára nyáladzik? És nem verik a harangokat nálad?
tegnap 22:06
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Nem.

Mondjuk úgy a barátnőnek egy régi ismerőse.

De nem ez nem is lényeg.:)

tegnap 22:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem pedofil, az unokahúg egy idős a barátnővel. Tehát nagykorú mindenki a történetben.
tegnap 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Hát, gyanús, hogy akkor a sztoriban anyu-apu is testvérek, ha egy ekkora genetikai zsákutcát hoztak össze...

Mondjuk a csaj sem százas, ha már nem dobbantott az első ilyen beteg megjegyzésnél.

tegnap 22:19
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Az anyjuk apjuk elméletileg nem testvér:)

Igen, pont ezt nem értem én sem.

Sőt azt sem hogy az unokahúg minek "örült" annyira?

tegnap 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!