Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esetleg velem lehet a baj ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna0987 kérdése:

Esetleg velem lehet a baj ? Ti voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Gondoltam le írom hátha járt már valaki hasonlóan hozzám.

20 L vagyok 31 éves a párom .Egy éves kapcsolatunk van. Abszolút nem beszéljük meg a problémáinkat hiszen akkor ha meg akarom beszélni azt mondja nyügös vagyok. Próbálok beszélni vele de vagy vissza sem válaszol vagy pedig mérges lesz és el megy haza. Nagyon kevés intimitás van köztünk sőt ritka . Ő fáradt vagy éppen nincs kedve .Nálam lakik már egy jó ideje. Vágyom arra hogy közben szépnek nevezzen vagy csak mutasson érzelmet vagy érdeklődést irántam. Más nőket meg néz és meg nevettet, velem pedig közömbös, mintha csak tesók lennénk . Nem tudom el hagyni én nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá , ha elegem lesz és azt mondom hogy inkább legyen vége majd változást ígér, ami persze sosem jön el.

dec. 10. 06:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mi az, amiért ragaszkodsz hozzá, azon kívül, hogy nem bókol, mutat érzelmeket irántad, illetve más nőket látványosan nézeget?

Ha már ígért változást és nem volt, akkor nem szavahihető és többet nem szabad megbízni benne. Elfogadod a langyos fost, amíg ő nem szakít, avagy sarkadra állsz.

dec. 10. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szenvedj....
dec. 10. 06:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Veled van a baj, mert kapcsolatfüggő vagy. Inkább vagy egy xar kapcsolatban, mint egyedül. Ezt a pasi ki is használja rendesen. Nálad lakik, neki így kényelmes, és tudja nagyon jól, hogy te nem fogsz szakítani, megtehet bármit.

Lehet, hogy nem ezt akarod hallani, de akkor is veled van a legnagyobb baj, ha egy ilyen együttélésben, boldogtalanul pazarlod el a legszebb éveidet. Miért éred be ezzel? Komolyan nem érzed, hogy te ennél jobbat érdemelsz? Hát csajszi, dobd már ki a phichába aztán menjen haza!

dec. 10. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnálni az olyan embereket akik leírják ide a panaszukat a problémáját tanácsot remélve de aztán oda biggyesztik hogy nem tudom elhagyni mert nagyon szeretem. Akkor tessék tovább csendben szenvedni mert erre más megoldás nincs és soha nem is lesz.
dec. 10. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak gratulálni tudok!

Csak a gond van vele, de te mégis megtűröd!

Szagold most már, amit szakítottál magadnak, drágám!

dec. 10. 14:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát tudom sajnos igaza van minden válaszolónak, és igen velem van a baj . Köszönöm a tanácsokat megfogadom.😃
dec. 12. 08:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Össze szedem magam❤️
dec. 12. 08:33
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Ez a 31 éves pasas minden, csak nem a párod.
dec. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!