Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem meg fogom bánni?

Figyelt kérdés

Párommal 10 éve vagyunk együtt és az évek során hülyeségek miatt már szakítottunk. (én soha nem ismerkedtem akkor, ellenben ő lefeküdt pár lánnyal) Viszont ez annyival másabb, hogy azóta összeköltöztünk és a menyasszonya vagyok/voltam. Nekem ő az én első szerelmem és legfontosabb ember az eletemben, nagyon szeretem. Viszont itt jön az a bizonyos DE! Sajnos az elmúlt fél évben nagyon magányosnak éreztem magamat mellette és ezt többször jeleztem is felé, az elmúlt 2 hétben napi szinten mondtam neki ezeket. Mindig csak félvállról vette és a megszokott módon történtek a dolgok. Kb 2 évig éltünk együtt és sokszor éreztem azt, hogy csak kényelemből van velem mivel én mindent megcsinálok. Szóval betelt az a bizonyos pohár és kiakadtam. Elmondtam neki, hogy mit érzek és mivel nincs változás így szeretném ha vége lenne. Ekkor csak maga elé meredt és nem mondott semmit. Konkrétan mikor láttam, hogy ennyire “nem érdekli” úgy kiakadtam, nagyon zaklatott voltam, annyira sírtam, hogy nem kaptam levegőt kb hányás határán voltam.. összerogytam.. ekkor “végre” kapcsolt és felszedett a földről és együtt sírtunk. Eddig még csak 1x láttam sírni, de most tényleg azt láttam rajta neki is fáj. Viszont úgy gondoltam ha most minden marad a regiben akkor nem lesz változás. Lehet nekem is jobban akarnom kellett volna, nyilván nem minden az ő hibája. Én mivel még soha nem éltem egyedül és kb függtem tőle (nem pénzügyileg) így úgy érzem soha nem voltam ebből a szempontból önálló és félek is a magánytól. Illetve mivel ő nekem az első, így egy “kapuzárási pánik” is rám tőrt mivel nem az a vágyam, hogy minél több férfival lefeküdjek, de legalább 1-el le akarok mielőtt megházasodok/gyereket vállalok, mert annyira félek tőle, hogy mikor már ezek megtörténtek akkor jön elő belőlem a kíváncsiság és én nem akarok senkit se megcsalni, de azt a bizonyos emberi kíváncsiságot úgy érzem muszáj “kielégítenem” Szerintetek nagy hibát követtel el? Azóta hazajöttem a szüleimhez és ő fog majd elköltözni, de félek amiatt, hogy elveszítem és mikor eljöttem akkor is sírtunk mind2-en adtunk búcsú csókot és mondtuk, hogy “szeretlek” Illetve annyit mondott még mikor rákérdeztem, hogy haragszik -e rám? “”Nem, csak csalódtam. Szerintem minden rendben van a kapcsolatunkban, évek óta most a legboldogabb””

25L

dec. 8. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
10 év alatt ebből a kapcsolatból már kivettétek amit ki lehet. Viszont ahhoz hosszú még az élet, hogy ebben is maradjatok ilyen fiatalon.
dec. 8. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
25 éves vagy és 10 éve vergődsz egy ilyen kapcsolatban? 🤦 Engedd már el. Ebben ennyi volt. 15 évesen jöttetek össze? Gyerekként. Uristen. Túl fiatal vagy még hogy elszard az életed.
dec. 8. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már "kíváncsi vagy" a kapcsolatban, akkor ennek itt a vége. Boldog párkapcsolatban nem lesz valaki csak úgy kíváncsi.
dec. 8. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl fiatalon kerültetek össze, ami nagy probléma. Engedjétek el egymást mielőtt még többet bántjátok és tönkreteszitek egymást. Ne legyél kapcsolatfüggő, hadd menjen. Lesz más, ne aggódj!
dec. 8. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen itt tartani amikor előtted az élet és közben szarik rád igazából óriási gáz. Szépen legyen vége. Ha te nem teszed ki majd ki fog ő úgyhogy hiába akarsz vele maradni.
dec. 8. 15:09
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat lefőtt kávé.
dec. 12. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Szívem, sajnálom ugyanebben vagyok 28 évesen, bár én későn kerültem össze a párommal, de nem haladunk sehova, semmi energiát nem tesz bele. Fél éve szóltam, azóta is mondogatom h legyen valami. Semmi sincs. Szex is egyre silányabb, le se sz*r. :( ennek annyi. Találunk jobbat!
dec. 14. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Coffee latte
dec. 14. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!