Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még jövőnk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még jövőnk?

Figyelt kérdés
Ez az év maga a pokol. 8 éve vagyunk együtt a férjemmel. Sok rossz történt köztünk, és velünk. 4 éve meghalt a közös babánk még magzatként. Mikor hazaengedtek a kórházból másnap ment is dolgozni. Egyedül hagyott. Tavaly februárban diagnosztizálták az apukáját prosztata rákkal. Mindent elintéztem, hogy életben maradjon! Szerencsére sikerült. Közben az én édesapám rohamosan elkezdett fogyni. Tudtam, hogy nagy a baj, de apum nem ment orvoshoz, a férjem pedig letudta “a szerencsés, hogy fogysz” megjegyzésekkel. Tavaly decemberben apósomnál súlyos szívbetegséget állapítottak meg. A férjem mindent rám hárított. Nekem ott kellett hagynom az egyetemet, hogy az apját megmentsem. Februárban életmentő szívműtétje volt, ahol újra kellett éleszteni Apósomat. Közben ezerrel kellett újítani a házukat, mert teljesen steril helyre kellett hazahozni. Mindent intéztem, dög egyedül, mert a férjem csak dolgozott. Anyósom, és a kedves bátyja (anyósom bátyja) idegileg tönkre tettek időközben. Jeleztem a férjemnek, hogy egyedül nem megy, de nem segített. Apósomat március végén kiengedték a kórházból, teljesen felépülve! Én ezután (mivel az ösztöndíjat elvesztettem az egyetemen) elmentem 3 műszakba dolgozni április másodikától. Április 11.-én Édesapámnál áttétes végbél rákot állapítottak meg (tüdő, máj). Az én autóm tönkre ment. Orvoshoz kellett volna vinni elég sűrűn, de nem segített. Taxit és szomszédokat kértünk meg. Az én autómat még csak a szerelőhöz sem vitte el…augusztus 4.-én édesapám elhunyt. 5.-én intéztük a temetést, délután már ment dolgozni. 14.-én volt a búcsúztató, délután úgyszintén ment dolgozni. Szeptemberben van a születésnapom, nyilván nem akartam bulit, de egy vacsora jól esett volna. De nem kaptam. Októberben édesanyám idegösszeomlást kapott, ott segített valamennyit, de a mai napig elmondja, hogy “mentem anyudhoz, mikor kellett”…December 6.-án meghalt az imádott nagypapám. A mindenem volt. Apukám is, de Tatám az én kis Életerőm volt. Hívtam a férjemet, hogy meghalt (nagyon hirtelen, nyilván a fia után vágyott)…nem jött haza hozzám. Majd csak este, egy megjegyzéssel: “rohantam haza…” 11 órával később, ahogy szóltam. (Vállakozó, nincs anyagi problémánk, tehát bármikor tudott volna jönni). Itt, hogy nem volt neki fontos, hogy velem legyen összeszakadtam. Tudtam, hogy érzelem mentes ember, de ezt nem feltételeztem volna. 4 hónap alatt elvesztettem az Apukámat, és a Nagypapámat…és nem volt mellettem a férjem. Ma volt egy megjegyzése: “de ma itthon maradtam veled…” nem ma kellett volna, hanem tegnap. Összetörtem a gyásztól, és összetörtem a viselkedésétől. Tudta, hogy nagypapám mennyire fontos nekem, és nem volt mellettem…Közöltem vele, hogy el akarok költözni. És nem érti, hogy mi rosszat tett, hogy miért akarok innen menni. Úgy őszintén, tényleg én vagyok hülye, hogy ezen nekem túl kellene lépni egy “semmi baj” megjegyzéssel??? Szerinte igen…szerintem viszont mennem kell…valóban lehet ember ennyire rideg a feleségével, akit állítólag szeret???
dec. 8. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!

Én sem maradnék egy ilyennel. Már az is elegendő ok a szakításra, hogy miután te sokmindent megtettél az ő édesapjáért, amit ő el is várt, ámde ő nem viszonozta, mikor a te apukádnak kellett volna a segítség. A többit hagyjuk is.

Ettől sokkal kisebb dolgokat sem néznék el egy férfitől, pl. a születésnapi köszöntés hiányát.

Rúgnám ki páros lábbal.

Sok erőt kívánok ebben a szomorú időszakban!

dec. 8. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen jövőtök. Irány vissza az egyetem. Majd jön sokkal jobb partner. 42f
dec. 8. 04:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben már akkor pattintottam volna, amikor elment a babátok és nem maradt otthon veled. Megspórolhattad volna a rengeteg munkádat, amellyel kihasznált.

Őszinte részvétem apukád miatt.

dec. 8. 05:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapád miatt is őszinte részvétem. Sajnos vannak ilyen érzéketlen tuskó emberek. Ha vele maradsz kicsinál lelkileg.
dec. 8. 05:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!

Egy percet se pazarolj rá többet!

dec. 8. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd részvétem.

Sosem felejtem el amikor 2021-ben, karácsony előtt megtudtam, hogy apám meghalt. A volt férjem csak ült az ágy szélén faarccal.

Nem csak emiatt, de 5 hónap múlva el is váltunk. Kezdj te is új életet, mert ebben teljesen tönkre fogsz menni!

dec. 8. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is új életet kellene kezdened.
dec. 8. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól palira vettek és hagytad magad
dec. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!