Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a paroto nem menne mindenna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a paroto nem menne mindennap be a munkaba?

Figyelt kérdés

Egy heten 5 napot kene bemennie(epitoipar) de egyszer bemegy masnap kitalalja hogy faj a laba stb ,nem megy be soha 5t

Nagyon sok helyrol mar ki rugtak de hamar talal ujat

Alberletbe lakunk, sose fizeti ki idobe (o fizeti az albit) en minden mast

En mindig bemegyek lany letemre dolgozni

A foberlo meg turi h nincs kifizetve idobe de nem tudom meddig

Nekem lenne hova mennem ha kirugnanak az albibol,neki nem mert nincs csaladja

Ehez kepest mindig kitalal valamit hogy eppen miert nem megy be

Ti mit tennetek?

tegnap 08:42
 1/9 anonim válasza:
91%

Amíg nem csapnak össze a feje felett a hullámok, addig csinálja.

Legegyszerűbb, ha megmondod neki, hogy vagy bemész, vagy lelépsz.

Képzeld mennyire lesz megbízható egy ilyen hozzáállású ember, ha családotok lesz, gyerek, stb. Ülsz majd otthon nulla forinttal és épp mikor elfogy az utolsó kenyércsücsök, akkor elővarázsol valamennyit.

tegnap 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen megbízhatatlan link ember nem lenne a párom.
tegnap 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne ilyen párom. Az az alap, hogy valaki normálisan dolgozzon, legyen normális munkája, ne alkalmi munkák, ne csak dolgozgasson, ha kedve van.
tegnap 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elöző kérdéseidnél is írtuk, hogy dobd ki, mielőtt ráfizetsz!
tegnap 09:13
 5/9 Katona Dius ***** válasza:
66%
Most még talán el tudod neki nézni. De gondolj bele. Milesz, ha családot alapítotok? A gyereknek azért nem lesz mit ennie, mert apuka nem akar dolgozni? Biztos akarsz egy ilyen fazonnal jövőt?
tegnap 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Férjem is építőipari munkás, egy évben talán ha három havonta egy két napot van itthon, de lehet hogy sokat mondok.

Én azt mondom, ha nem bírja az iramot keressen másik munkát, felesleges ez a szimulalas, hogy hol megy munkába hol nem

tegnap 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

"Ti mit tennetek?"

Én a legjobb szándékkal az tanácsolom neked, hogy kezdj el tanulni, képezni magad. Meg felejtsd el azt, hogy kell egy hímnemű lény az életbenmaradásodhoz. Mert nem kell. Tanulj, dolgozz, képezd magad, találd meg az életben azt, amit szeretsz csinálni és állj meg a saját lábadon. Ez a hímivarszervvel rendelkező egyed csak púp a hátadon, dobd ki a picsába.

tegnap 10:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele? hiszen lusta, életképtelen fazon.
tegnap 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy előbb-utóbb meg fogod unni és lépni fogsz. Csak nem mindegy, hogy hamar felismered a problémát és új életet kezdesz vagy pazarolsz még rá pár évet. Egy ilyen ember mindenhez így áll hozzá, én az exemnek öt évig tűrtem, hogy állandóan kirúgták, mert lógott munkából. Baromira elegem lett, hogy sehova nem haladunk és mindent én fizetek. Mióta elhagytam, rátaláltam a páromra, aki mellett az elmúlt 8 évben rengeteget tudtunk spórolni, mert nem kihasznál, hanem mindenből ugyanúgy kiveszi a részét, mint én, sőt! Néha belegondolok, hogy mára már saját házunk van hitel nélkül és egyre jobb az életünk, de ha az exemmel maradtam volna, ugyanott tartanék, mint azelőtt, nem lenne pénzem és ugyanazon a szinten tengődnék.
tegnap 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!