Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki egyszer, eljátszotta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer, eljátszotta a bizalmunkat miért nem tudunk bízni benne újra?

Figyelt kérdés

Akár hányszor és akárhogy próbáltam, újra és újra el hittem, hogy lesz jobb (legalábbis hogy lehet még jobb együtt) de tévedtem.

Nem tudtam már bízni benne és fajt a szemébe nézni, újra bízni miután megcsalt.

Azóta nem vagyunk együtt már 1 év eltelt, azóta nincs kapcsolatom mert nem tudok szívből szeretni és bízni egy férfiban sem.

Velem van a gond? 20/L

ma 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Mégcsak 20 éves vagy. Egy hűtlen féreg ér többet vagy te? Mást is megcsalnak és mégis ad magának lehetőséget a boldogságra. Ha nem megy egyedül a feldolgozás akkor szakember segítségét kérd.
ma 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
túl könnyen általánosít a szíved.
ma 18:51
 3/4 Ghgj ***** válasza:
51%

Nincs veled baj, és nem mondom, hogy mindig így van, de tapasztalat az, hogy ha bezárkózol, olyanok fognak az utadba jönni, akiknek így vagy jó, bezárkózva. Vagy azért, mert így nem kell elköteleződniük, vagy azért, mert így átverhetnek, mivel szabályozod a viszonyulásodat és nem működik a radarod. Aki megérdemelné a bizalmad, az nem lesz ott, mert nem fogja beérni a félgőzzel vagy fájni fog neki az elzárkózásod.

Van egy nagyon jó idézet: "Ne örülj ellenségem, hogy elestem, mert felkelek!". A bezárkózás fekvés a földön, a nyitott szív a felállás. És tisztán látni is akkor tudsz, ha nyitottan állsz a másikhoz. Ne csessz ki magaddal.

ma 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Dehogynem van vele baj. Az a baj, hogy hagyja, hogy egy csalódás befolyásolja az életét.
ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!