Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvédtem a barátomat, ez ciki? L/19
Egyetértek Veled, én is ezt tettem volna.
Én azt elvből nem néztem volna el, ha a barátom üt vissza a csajnak, mert nem akarom, hogy nőt megüssön, semmilyen indokból - magamnak viszont megtartottam volna a jogot. Én sem nézném el, hogy valaki bántja.
Volt sajnos hasonló helyzet (egy lány "barátja" felpofozta az orrom előtt), de akkor még nem jártunk, és azért nem mertem a csajt megütni, nehogy aztán az akkor még csak kiszemeltem engem üssön meg. Természetesen nem tette volna, utólag sokszor megbeszéltük - de ez ilyen para bennem és nem akartam bekockáztatni, mert akkor részemről mindennek vége lett volna.
Ugyanakkor tény, az én barátomnak se tetszett volna nagyon, ha így kelek a védelmére - de hátha a barátodnak is lesz alkalma egyszer Téged megvédeni.
Hehe erről eszembe jut mikor egyszer középsuliban nekem esett egy csaj, és azt mondta ne üssek vissza mert lányt nem ér ütni. Elkaptam a torkát és mikor már alig kapott levegőt, elengedtem.. de nem ütöttem meg.
Soha többet nem állt meg 20 méteres körzetemben :D
Kedves kérdező nagyon is jól tetted egy csepnyi büntudat se legyen benned én ezt nőként mondom hogy az ilyen nő igen is megérdemle egy akora pofont hogy a fal adná a másikat normális az ilyen? hogy üti a fiukat aztán hivatkozik a nő mivoltára ja talán akor tanuljon meg nőként viselkedni. Te még nagyon finoman bántál vele
ja amugy legközelebb mondjátok meg márt neki hogy őt is fellehet jelenti vagy annyira hülye hogy azt hiszi hogy a nőket nem lehet! És ilyenek járnak egyetemre hát szegény fiuk néha tényleg sajnálak benneteket.
Mekkora arc vagy! :DD
Dehogy ciki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!