Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy kapcsolatban a bizalmat visszaszerezni?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk egy pár , 36 évesek vagyunk, én a nő, elvált, gyerekekkel.(a gyerekek apjával jò a viszonyunk, rendszeresen foglalkozik a gyerekeinkkel, tehát nem, nem pòtapukát kerestem)

Kb egy éve már nagyon zavart, hogy a gyerekeimmel passzìv, elutasìtoʻ, csak a hobbijával foglalkozik, vagy ha a gyerekek az apjukkal vannak akkor velem. Szóval én ezt hosszù ideig időszakosan felvetettem, ő pedig látszólag podcast-aket hallgatott, olvasgatott a mozaikcsaládokròl, stb. Mivel az általa elmondott igyekezete ellenére sem lett változás, 2 hónapja legutóbb már ultimátumot adtam, hogy csináljunk pár- és családterápiát, mert már nincs ötletem hogyan tudnánk ezen együtt változtatni. Magamban/magunkban kerestem folyamatosan a hibát.:( Csináltuk 4x a terápiát,azt hittem minden jòl megy, hazautazott messzire a családját meglátogatni 1 hétre, én vetettem fel neki hogy menjen, gondoltam jòt tenne neki egy kis nyugi. Mikor visszajött nem igazán akart beszélni erről de én kérdezgettem, mire szombaton este azt mondta ő ezt nem bírja, elege van, nem szereti a gyerekeimet(nem rekesztették őt ki, elfogadò, kedves gyerekeim vannak), nem érzi magát velünk jòl, neki ez nem kell. Szakìtott, de megértettem. Nos ledöbbentem, mert én kérdezgettem korábban, hogy van, biztosan akarja-e ezt . Én megértem ha sok, nem jò, nem akar gyerekeket az életébe, sok szabadidőre vágyik. De legyen velem egyenes. Aztán beismerte hogy a 8 hònap alatt nem is próbálkozott, csak "tùlélni" akarta, a Jóisten tudja csak meddig, ha én nem szedem ki belőle.:( Szóval átvert, szìnészkedett, én meg tepertem mint egy idióta,holott ő nem is akart változást. Szombat este barátságosan "váltunk el", még sokat beszélgettünk és sìrtunk együtt. Másnap egész nap sírtam, átugrottam egyik barátnőmhöz, mire hazaértem, elém állt, hogy meggondolta magát, nagyon szeret, és a gyerekeket is, és seggfej volt, hogy átvert. De hogy adjak neki esélyt. Egy "pròbaidőt". Azt kérte adjak neki 1 hónapot, miközben ott álltam a dobozzal a kezemben amibe a cuccait készültem pakolni... a 3 évre valò tekintettel megadtam neki dec. Közepéig a pròbaidőt, de én nem csak megfigyelek. Eddig tényleg a megbeszéltek alapján történik minden, és sokat változott, de pár nap alatt szokás nem alakul ki...és egyszerűen nem bízom benne, akárhogy is, mert bennem van, hogy ez megint csak szìnészkedés hogy ne kelljen lakást keresnie és "magányosnak" lennie. Vissza tud ez még épülni szerintetek??

tegnapelőtt 12:10
 1/9 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Nem, ez a budos eletben sose tud visszaepulni, ugyanis sose volt... Gondolj bele, lehet olyan szar nspod, hogy kimondd a gyerekednek vsgy a parodnak, hogy nem szereted a gyerekedet? Nem, mert szereted. Mondhatod, hogy az agyamra megy, hagyj most higgadni, de azt sose mondod, hogy nem szereted. Na, ezt s pasi se mondana viccbol/rossz kedvbol. Azert mondta, mert igy igaz es a rossz kedve miatt nem birta magaban tsrtani. Most szineszkedik. Felesleges s probaido, vedd elo a dobozt batran!
tegnapelőtt 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:

De mi valtozna ezalatt az egy honap alatt? Magara eroszakolja, hogy kedvelje a gyerekeidet? Ez nem fog valtozni, hiaba teper.

Raadasul lathatoan total eretlen meg igy 36 evesen is, hogy egyreszt ezt nem tudja, masreszt pedig, hogy erzelmek alapjan dont mindenben anelkul, hogy vegiggondolna logikusan barmit is…

tegnapelőtt 13:02
 3/9 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Meg valami: tudjak itt sokan, hogy 2 eve elek uj kapcsolatban es boldogok vagyunk- de nem szeretjuk egymas gyerekeit( felnott mind, kulon elnek, de szoros kapcsatunk van veluk) Normalisak a gyerekek is, mi is, nincs semmi baj, de ket ev alatt nem alakul ki szeretet egy idegen irant, meg akkor sem, ha a szulojet szereted. De... segitjuk, tamogatjuk az osszeset, fuggetlenul attol, hogy enyem vagy ove. O szereli az enyem motorjat, en foztem az ovenek a huslevest ma ejjel, mert tegnap este belazasodott( es ma de. el is vittem helybe, mert az apja es az snyja se ert most ra.). Nyilvan majd szeretni is fogjuk oket idovel, de most boven eleg az, hogy ugy banunk veluk, mint ha a sajatunk lenne, azert, mert a szulojet "csomagosan vettuk" es a gyerekek is normalisan viselkednek. A szeretet nrm kieroszakolhato, sem masbol, sem onmagadbol, de viselkedni nem csak akkor kell, ha mar "elszskadt s hur" es praktikus lenne inkabb osszekotni...
tegnapelőtt 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
De ő egyik nap sírva mondja h nem boldog itt velünk, nem érzi otthon magát, neki ez rossz. Aztán másnap pálfordulás?! Ezt nem értem. Azt mondta átgondolta, és most h kimondta ezeket a dolgokat már úgy érzi tud velük valamit kezdeni. Viszont az én szívemet összetörte szombat este, ezt egy igérettel(sokadik) nem tudom semmissé tenni és bízni benne. Nem tudom hogyan derìthetném ki, hogy ez csak álarc, vagy valòban rajta van az ügyön.
tegnapelőtt 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert fel tole, hogy elveszit. Inkabb visszafogja magat, mert mar megszokta a helyzetet, megszeretett teged es keptelen erzelmileg felnoni oda, hogy elfogadja, ha masok az eletben a prioritasai a par tagjainak. Egy erett ember nehez szivvel, de belatna, hogy ez a helyzet sem neki, sem neked, sem a gyermekeidnek nem jo. O oszton szinten mukodik, erzelemvezerelt. Ezert nem tud pontot tenni.
tegnapelőtt 14:17
 6/9 Grizesteszta ***** válasza:
100%

Több gondolat mentén venném végig az eseményeket! Nem biztos, hogy neked is szempont mind, de gondold végig!

1) Össze törte a szívem, mert azt mondta, hogy nem szereti a gyerekeimet...Már az is fáj és 'szívtörő', hogy így érez. ( A gyerekeid kicsik, nyilván őket könnyebb megszeretni, mint nekünk a felnőtteket.) Nem számít neked VAGY kuka a pasas? ( nekem nem számítana. És neked?)

2) Fáj, hogy ennyi ideig hallgatott, hitegetett. Azonnal megmondhatta volna, hogy idegennek érzi a gyerekeket, nem a sajátjának, de normálisan viselkedik velük, miattad. Nem számít neked VAGY kuka? ( nekem számítana, hiszen mi a fenének téptük magunkat a terápiával, ha most nyitja ki a száját? Nekem kuka lenne.)

3)Nincs olyan, hogy egy felnőtt ember tegnap ezt mondja, ma meg az ellenkezőjét, mert 'megvilágosodott', akár szellemileg, akár érzelmileg...

Nekem kuka lenne, nem akarom a saját életemet, de főleg a gyerekek életét ilyen bizonytalan léleknek kiszolgáltatni.

4) Simán benne lehet az is, hogy ő lakik nálad, megoldod a lakásgondját, és ezért csak egy-két undok, számára tök idegen gyereket kell elviselnie. Na, ez nekem tripla kuka lenne:)

tegnapelőtt 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért vársz arra, hogy visszatérjen a bizalom? Nem kell visszatérnie.

Semmi baj nincs azzal, hogy nem szereti a gyerekeidet,a kapcsolatotokban ő akkor volt őszinte, mikor ezt kimondta.

Ilyenkor amúgy mindig tepernek... Mindig azt mondják, hogy megváltoznak. Az első időkben tényleg (illetve nem változnak, csak színészkednek), de aztán visszatér a régi énjük. Ez kb kivétel nélkül így van.

tegnapelőtt 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből az jött le hogy te kellenél neki, de gyerekek nélkül.

Az meg ugye nem lehetséges. És főleg a szex alatt felszabaduló boldogsághormonok miatt érzi úgy hogy jól elvan veletek, aztán amikor hazautazik, nincs szex "kiürülnek a hormonok" akkor látja a valóságot.

Ez is csak egy olyan kötődés ami szexen alapul, és kell mellé még egy lelki szemetesláda is. De a problémás rész már nem kell neki (a gyerekek).

Neki egy olyan nővel kellett volna kezdeni akinek nincsenek gyerekei. Ez így szerintem mindig is egy se veled se nélküled "kapcsolat" lesz (de ne legyen igazam).

tegnapelőtt 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Erőlködhettek a végtelenségig, de a végén ugyanaz lesz a matek…

1 esély van! Ha elveszik a bizalom SOHA nem lesz már olyan mint volt, csak rosszabb!

Alázzad magad, hidd el neki a meséit, mutass negatív példát a gyerekeidnek, hogy milyen egy kétségbeesett kapálózó nő.. Garantálom, hogy a gyerekeid isszák meg a levét!

Szedd össze magad, és írts ki minden ilyen patkányt az életedből!

ma 05:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!