Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm akinek van 2 kisgyereke nagyon bulizós,de én nem vagyok az. Azt mondta hogy ő siman elmenne nelkulem is bulizni egyedul. Szerintetek érdemes ezt tovabb folytatni?

Figyelt kérdés
nov. 19. 12:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha még apuka elhunyt, az özvegy vonuljon zàrdàba, mert nehogy ràmerje hagyni màsra a gyerekeit.

Ugyan màr

nov. 19. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

AFery26

2024. november 19. 14:37

Az üzenet:

Erre ne legyél buszke

Pedig az vagyok! Vagyis bocsi én BÜSZKE vagyok nem "buszke"

3 gyereket nevelünk akik még sok odafigyelést igényelnek (ovisok és kisiskolàs) dolgozunk, hàztartàst viszünk.

Miért ne mehetnénk kikapcsolódni?

Mivel nincs nagyi stb akire hagyhatnànk a gyerekeket, így külön oldjuk meg a feltöltődést.

Én szeretek tàncolni, baràtnőkkel beülni valahova. A férjem pecàzni jàr.

Ebben semmi kivetni való nincs.

De tudom a Te gondolkodàsod szerint a férfi az mehet ahová akar, az asszonynak meg Kiss a neve.

Elkeseredett nő lehet az aki veled szóba àll!

nov. 19. 14:51
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez a priváthuszár a kérdező volt... lehet lelépni és keresni vmi ősanyut. Gondolom, a bulis top külső kellett a nőben.
nov. 19. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
A 26ból ítélve gyanús 😅
nov. 19. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Na most a 13-as válaszomra arra telt ennek az erkölcsi nagyságnak és csodálatos lénynek, hogy: "te hülye állat". Gratulálok... amikor azt hiszed, nem tudja, alulmúlni magát, és sikerül :D.
nov. 19. 15:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Az üzenet:

Nem Kiss a neve hanem igenis ha már anya akkor otthon a helye a gyerekeivel. Nem szórakozóhelyeken van a helye

Nem Kiss? Hű ezt magyarul is leírnàd?!

Otthon a helye?

Ès azt Te döntöd el hogy hol a HELYE?

Mint egy kutyànak!

Atya vilàg

nov. 19. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, ezek a morzsásbajszú álkonzervatív parasztok, akik szerint az anyuka ki se tegye a lábát a házból, ha már gyereke van - és ugyanezek csalják meg az asszonyt nyakra-főre, ha van rá lehetőségük, mert már nem olyan szexybabyk, mint amikor összejöttek. De úgy nem lehet bulis szexis külsejűnek maradni, hogy csak padlót súrol meg főzőcskézik valaki.

A gyereknek nem lesz baja attól, hogy nincsenek anyu seggében 24/7, és anyu néha elmegy lazítani és nő is marad azon kívül, hogy anyuka. A legegészségesebb anya-gyerek kapcsolatok a környezetemben azok, ahol anyukának igenis volt énideje, magánszférája, élhetetett egy kicsit a hobbijainak, nem pedig bele lett szerelmesedve a gyerekbe... azokból lesznek a viccbeli ölnivaló elmebeteg anyósok.

nov. 19. 15:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, ez igaz, csak amikor egy anya ír ki ilyet, ő van szétszedve. Mindig a kérdező a hibás, nem tudtad? Amúgy off, de a "nagyon bulizós" nekem nem azt definiálja, hogy néha-néha...
nov. 19. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:

"Azert írtam hogy 2 gyereke van mert ugye így szerintem már másra kellene koncentralni mint a bulikra"

Teljesen rendben van, ha időnként gyerek nélkül kikapcsolódik. Ez ma lett divat bizonyos körökben, hogy otthon kell maradni a gyerekkel 0-24 órában, mert ez a "nődóga", vagy mindenhova cipelni kell a gyereket. Szüleim is elmentek időnként kettesben szórakozni. Addig rám vigyázott más, egyáltalán nem volt rossz gyerekkorom.

A kérdésből nekem az jön le, hogy nem te vagy a gyerekek apja. Ilyen szempontból valahol jogos, hogy inkább vigyázzon rájuk az apjuk, ha már megcsinálni képes volt. Beszéljétek meg, ha neked ez teher, hogy mi lenne a megoldás.

nov. 19. 19:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt azért nem mondanám, hogy gyerek mellett ne lehetne vagy nem szabadna már bulizni. Az, hogy gyereked van, nem jelenti, hogy akkor otthon kell ülnöd megcsömörlötten.

Az viszont tényleg kérdéses, hogy ezt mennyire csinálja felelősségteljesen, ebbe te jobban belelátsz.

És a te szempontodból fontosabb, hogy komolyan tudja-e gondolni a párkapcsolatot... úgy tűnik nem.

nov. 19. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!