Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom hetente jön el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hetente jön el hozzám autóval, 100 km távolságból.Nem kéri,de bekellene szállnom a benzin költségbe? 50-en túli korosztály vagyunk.

Figyelt kérdés
tegnap 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Én annyit tennék, hogy felajánlanám, kérdezném, hogy szívesen beszállok, szóljon. De ha nem igényli, akkor ennyi. "Cserébe" kedveskedj neki bármivel.

N

tegnap 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

De mikor elmegy hozzád, akkor ott is marad? Ott eszik, fürdik, stb.?

Mert akkor szerintem nem szükséges, meg akkor sem, ha ez őt nem terheli meg.

tegnap 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ajánld fel neki, hogy mivel egyoldalúan csak ő látogat téged és nem te őt, hogy valamennyivel beszállnál az utazási költségeibe.

Valószínű, hogy kedvesen vissza fogja utasítani, de ha nem , akkor valamennyivel tudsz neki segíteni.

tegnap 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ott tartózkodás költségeit te állod?

Amúgy szerintem nem. Heti 1 x 2 x 100 km nem egy akkora összeg, ami földhöz kéne vágja.

tegnap 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki nem gond a benzinköltség.
tegnap 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 80 km volt a távolság az első két évben, amíg nem éltünk együtt.

Én is mindig kellemetlenül éreztem magam, hogy hozzám is autóval jön és mindenhova autóval megyünk, többször próbáltam adni neki pénzt az üzemanyagra, de sértésnek vette. Azt mondta, leégne a pofájáról a bőr, ha ezért pénzt fogadna el tőlem. Már hat éve együtt lakunk, de még mindig nem engedi, pedig néha bepróbálkozok 😀

tegnap 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha neki ez teher nem várnám el higy jöjjön. Rá bízom.
tegnap 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Pff, nem szállnék.
tegnap 17:52
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
Olcsóbb neki mint a ros szlá nyok 😉
tegnap 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát attól is függ milyen módú. Meg ő fizet neked valamit bevásárlást, elvisz enni, valamit költ rád? Amugy ha mindig ő jön és te nem mész vagy ha mentek kirandulni együtt én megkérdezném egy idő után, ha tudom hogy nem keres annyira jól
tegnap 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!