Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hetente jön el hozzám autóval, 100 km távolságból.Nem kéri,de bekellene szállnom a benzin költségbe? 50-en túli korosztály vagyunk.
Én annyit tennék, hogy felajánlanám, kérdezném, hogy szívesen beszállok, szóljon. De ha nem igényli, akkor ennyi. "Cserébe" kedveskedj neki bármivel.
N
De mikor elmegy hozzád, akkor ott is marad? Ott eszik, fürdik, stb.?
Mert akkor szerintem nem szükséges, meg akkor sem, ha ez őt nem terheli meg.
Ajánld fel neki, hogy mivel egyoldalúan csak ő látogat téged és nem te őt, hogy valamennyivel beszállnál az utazási költségeibe.
Valószínű, hogy kedvesen vissza fogja utasítani, de ha nem , akkor valamennyivel tudsz neki segíteni.
Az ott tartózkodás költségeit te állod?
Amúgy szerintem nem. Heti 1 x 2 x 100 km nem egy akkora összeg, ami földhöz kéne vágja.
Nálunk 80 km volt a távolság az első két évben, amíg nem éltünk együtt.
Én is mindig kellemetlenül éreztem magam, hogy hozzám is autóval jön és mindenhova autóval megyünk, többször próbáltam adni neki pénzt az üzemanyagra, de sértésnek vette. Azt mondta, leégne a pofájáról a bőr, ha ezért pénzt fogadna el tőlem. Már hat éve együtt lakunk, de még mindig nem engedi, pedig néha bepróbálkozok 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!