Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben 1x szakítottak velem és nem fordítva. Még az exébe volt szerelmes aki időközben újra bepróbálkozott nála és azonnal őt választotta.
Engem meg valami gyerekes humbuk okkal dobott ki, hogy szeret, de bizonyos dolgok miatt nem lehetünk együtt blablabla..
Rá pár napra már tudtam hogy az exével van.
27N
Szembesítettem vele, hogy megcsal (nekem küldött el egy, a másik nőnek szánt üzit).
Volt képe tagadni, azután kidobott, mondván meghazudtolom őt.
Ennek sok-sok-sok éve, ő azóta is szingli (a másik nőnek csak dgásra kellett), én férjezett.
Akik velem szakítottak:
Kettő azért, mert nem tud belém szeretni. Egy mert sok volt a veszekedés mert ő cseszett változtatni azon hogy nem foglalkozik velem. Egy mert végig másba volt szerelmes és amikor lebukott nagyon lecsesztem, aztán adtam még egy esélyt de megint csalt érzelmileg és nem akarta hogy megint balhézzak.
- csak szexre kellettem, utána dobott
- itt is én szakítottam( betegesen féltékeny, irányításmániás volt a pasi, meg is csalt, dobtam, erre felpofozott és bezárt a szobába, az ablakon át szöktem meg tőle)
- pocsék volt az első szex mindkettőnknek, de ő úgy viselkedett mintha csak neki lett volna az, mint egy 5 éves hisztis gyerek duzzogott, kommunikációra képtelen, így dobtam
- rossz volt a szex, és nem törődött velem annyit amennyit én igényeltem volna, ezért mondtam hogy nem szeretném vele tovább folytatni, szakításkor bevallotta, hogy még mindig az exét szereti. 2 hónap múlva próbálkozott újra nálam, miután az exe újra kidobta, nemet mondtam többek közt mert addigra már kapcsolatban voltam a már férjemmel, ( meg exxel amúgy se jönnék újra össze) erre ler***bancozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!