Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakije? Sokat ír a telefonján viszont nincs nyoma hogy valakivel beszélt volna. Ha megkérdezem hosszas pötyögés után, pár másodperc múlva mutatja h olvas valamit.
Figyelt kérdés
De az ujjai mozognak egyfolytában. A telefonját féltve őrzi.
Facebookon ha keresi valaki profilját gyorsan kitörli a hosszas női nevekből álló listát. Mi értelme van ennek az egésznek?
Attól sosem kellett tartania, hogy féltékeny lettem volna, számon sem szoktam kérni. Ha idegesít a hosszas pötyögése ritkán megkérdezem, hogy kivel beszél. Hallgat, vagy ingerülten oda szól, ugyan már kivel beszélgetne. De nyilvánvaló az egész.
nov. 5. 16:16
1/9 anonim válasza:
Hát saját tapasztalatból, szerintem titkol valamit jól érzed. Ha nem így lenne megmutatná gond nélkül mit ír.
2/9 anonim válasza:
Jól látod diskurálgat valakivel, s aligha verseket elemez egy vele egykorúval :D amúgy is bunkóság, illetlenség a telefont nyomkodni más jelenlétében. Nem tart eléggé érdekesnek, hogy inkább rád figyeljen vagy mi???
3/9 anonim válasza:
Lehet nem üzenetet ír, hanem kommentet vagy akárhová akármit. De ez könnyen bizonyítható, ha megmutatja mi volt az, amit pötyögött. Nem hinném el egy szavát sem, amíg nem mutatja meg. Szép dolog a bizalom, de azért ne nézzen már hülyének, amikor látod hogy csak ír és ír…
4/9 anonim válasza:
Habuzenetet ir azt ott melletted tenné?
Szerintem csak gyk-zik meg ilyenek
5/9 anonim válasza:
99% hogy titkol valamit egy harmadik féllel kapcsolatban.
6/9 anonim válasza:
4# És akkor miért tagadja le, hogy ír mikor a párja kérdezi? Ha hazudik akkor már van ott más a háttérben, nem a gyakori kérdések.
8/9 anonim válasza:
Ja, androidon digitális jóllét-ben meg tudod nézni melyik appot használja.
9/9 anonim válasza:
2-es jól mondja, miért pötyög, amikor együtt vagytok? Te addig mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!