Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismertem egy fiút, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy fiút, és megtetszett de én is teccem neki, Jártunk pár napig, de megbeszéltük, hogy előbb ismerjuk ki egymást teljesen beszélgessünk sokat, hogy lehet isemrkedni? Így már kicsit nehezebb ismerkedni vele!

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 09:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helytelen írásért, csak siettem.
2010. nov. 5. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:

leültök valahova együtt...park...kávézó...valami térre...és elmondod valami ottani dologról a véleményed...aztán ő is a sajátját...meséltek régebben történt dolgokat(nem a mittuggyaménkidnek a haláláragondolok)valami vicceset esetleg...aztán pár ilyen után már sok mindent tudtok egymásról :D:D

13/L

2010. nov. 5. 09:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettél, mert ebben én nem vagyok a toppon ezekben a dolgokban!
2010. nov. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!