Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyire reális igények ezek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyire reális igények ezek?

Figyelt kérdés
Nekem jól esne a megerősítés hogy szeret, hogy elég jó vagyok a másiknak, ha nem is napi szinten, de azért heti többször. Nagyon elrugaszkodott igény ez?

#igény #vágy #Jól esne
tegnap 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Azt érezni kell és nem mondnani. Önbizalomhiányos vagy. Nem kicsit.
tegnap 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Mondani is kell. Egy egészséges kapcsolatban alap dolog, hogy bókolgatunk és kedveskedünk egymásnak szavakkal is, ilyen módon is ki kell fejezni a szeretetet.

tegnap 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha nem jön le a másikrol hogy szeretne, meg nem kéne neki más melletted, stb, akkor nincs is úgy.

Ez szerelmes pasin, vagy egy olyan társon aki szeret, akinek a párja az első, azt még a vak is látja.

tegnap 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem nagy igény, hogy szeretve légy, de az, hogy mondja valaki még nem egyenlő azzal, hogy tényleg szeret és fontos is vagy neki.

Volt olyan pasim, aki folyton mondta, közben csalt. 🤣

A férjem inkább érezteti, neki tényleg fontos vagyok.

tegnap 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy igény. Nem tudom, sokaknak miért nagy cucc mondani, ha amúgy is érzik.
tegnap 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!