Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak,nektek tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,nektek tényleg nem élvezetes óvszerrel a szex?

Figyelt kérdés

Igaz nem "éreztek semmit"?

Vagy ha többször volt nélküle már óvszerrel nem is élvezed?

okt. 30. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Érezni lehet csak nem úgy. Az a bajuk és a tudat, hogy nem mehetnek el a nőben.
okt. 30. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó a gumi (tehát nem túl szűk stb), akkor gumival is élvezetes tud lenni, de anélkül még jobb. Csak hát ahhoz meg olyan partner kell, meg ugye a terhesség is bejöhet olyankor.

Ha egyéjszakásról van szó, akkor mindenképp gumi az alap.

okt. 30. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Miért, ha felhúzol egy műtős gumikesztyűt, akkor te nem érzel semmit? Na, az még vastagabb is, mint egy óvszer. Ha a tenyeredet a gumikesztyűben is sikerül megcsikálni, akkor asszem meg van a válasz.
okt. 30. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá redditen a kérdésre. Ott van rengeteg válasz. Vannak, akik ugyanolyannak írják, vannak, akik nem éreznek semmit. Minden férfi csak a saját péniszét érzi.
okt. 30. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Meglepő lehet, de nem vagyunk egyformák. Nekem alul szokott szorítani, ami nem szorít meg lejön.
okt. 30. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
A semmit az túlzás, de érezhető a különbség még a legvékonyabb durexekkel is.
okt. 30. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Én spirált szeretnék majd, úgy hogy még nem szültem. (A tablettától félek), így mindig gumival szeretkeztem a párommal. Ő kb mindig elmegy a gumiban, nem a legvékonyabb van, hanem a vastagabb fajta mert jobb biztosra menni. Elég jól tudja élvezni ő is, de mondta hogy gumi nélkül másabb.
okt. 30. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

El lehet élvezni a gumival is, de sokkal intezzivebb érzés nélküle. Illetve ha valaki anatómiai okok végett tágabb, ott megesik, hogy gumival semmit se érezni, azt se hogy éppen bent van, vagy kint.

De amúgy úgy tudom leirni, mintha só nélkül ennéd az ételt.

okt. 30. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Élvezetes, csak nem annyira intenzív az érzés az orgazmusig vezető úton, mint csupaszon. És ez az út hosszasabb is.

Élvezni egyébként ugyanúgy tudok óvszerbe is nagyokat.

okt. 30. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Élvezetes, de elég... műanyag.
okt. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!