Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IamNotMarika kérdése:

Mit csináljak, ha a barátom csak úgy hajlandó szeretkezni velem ha közben a Gyűrűk ura megy a háttérben?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve együtt vagyunk. És eddig nem volt olyan alkalom amikor ne ment volna a háttérben…..

Egész türelmes voltam, de bevallom kicsit belefáradtam ebbe.

A legjobb kompromisszum amire jutottunk, hogy csak a filmzenéje menjen míg mi egymásnak esünk (ezzel kevésbé lenne bajom, viszont az ilyen alkalmak ritkák, mikor elég csak a zene).

Őszintén nem tudom, hogy hogyan tudnám rávenni őt, hogy változtasson ezen.

okt. 21. 21:24
1 2
 11/17 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"Vegyél füldugót és szexi csipkés ipari fülvédőt."

Inkább tündefüleket.

okt. 22. 08:02
 12/17 Roosamund válasza:
Mond meg neki hogy a Hobbit trilógia amúgy is jobb és amíg ragaszkodik a Gyűrűk urához He shall not pass your closed legs.
okt. 22. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez valószínű hogy a figyelmevonás miatt van ha ez van akkor ti 20 éveitekben jártok szerintem. Azért kell neki a figyelmelvonás mert máskülönben elélvezne és akkor még nem szeretne. Magyarúl így tovább birja a sexet mert amikor elévezne ráfigyel és akkor leál de mielött teljesen leállna ujra csak rád figyel. Persze ebből te nem veszel észre esmmit mert jól irányítja és kezeli.
okt. 22. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet Arwenre gondol közben
okt. 22. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Közölném vele hogy én meg csak úgy hogy a Magic Mike vonatkozó jelenetei mennek közben 😁 na így teljesitsen, ha tud 😏
okt. 22. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Amikor téged kefél,közben arra gondol,hogy a hobbitot dugja azért nézi közben,vagy Gandalfra..😆..dobd ki a pic.ába és szerezz egy normális faszit..
okt. 23. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet valamelyik szereplő a fetise és emiatt csinálja. Beszélj vele hogy ez neked zavaró
okt. 23. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!