Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kell "jó nőnek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell "jó nőnek" lenni ahhoz, hogy a pasi a tenyerén hordozzon és mondjuk ne csak 2 havonta kapj tőle egy gombóc fagyit?

Figyelt kérdés
50+ nők véleménye érdekelne elsősorban.
okt. 20. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
És az a nő mivel lepi meg a párját, a testével? 😀
okt. 20. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Egy 50+ -os nő nem kisgyerek, akinek fagyit kell venni, v. bármi egyébbel megvásárolni.

Nem azért jár v. adódik egy normális kapcsolatban bármi is, mert valaki fullos v. nem, hanem mert szeretik, tisztelik egymást.

okt. 20. 18:55
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Mint leírtam már egy másik kérdésnél, a volt barátnőm azzal hencegett nekem, hogy őt a mostani pasija a tenyerén hordozza.

Mennyire jó nő?

Kb. 170 cm, nincs rajta egy gramm felesleg sem, kék szemű, szőkésbarna hajú, huszonéves egyetemista.

Saját bevallása szerint (mikor még jártunk) azt mondta nekem, hogy ő nem egy fullos nő.

Én olyan 10/6,5-re értékelném.

okt. 20. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Mit jelent a "jó nő"? És ez attól is függ, milyen férfit választ maga mellé. Ha szarul választ, és még nem is viselkedik nőies, feminin módon, akkor elég kevés az esélye.
okt. 20. 18:56
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, megadom neki a 10/7-et, mert amikor megcsinálta magát, kifejezetten csinos arca volt.

Tehát, ha 10/7 vagy, a tenyeren fognak hordozni.

#3 voltam

okt. 20. 18:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő társat kell választani, akinek fontos vagy és értékel (kölcsönösen). Nem "jonoségen" múlik.
okt. 20. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Hát, ha az ilyesmit pénzben méred, akkor elég prostis külső kell hozzá.

De ha "ingyenes" gesztusok is jók, akkor alapból nem volna a kérdés. Mindent pénzben mérsz, az a baj. "Egy pennyt a gondolatért" (HAHA, ÉRTED)

okt. 20. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Ezeknek? Férfiak szerinti jó nőnek? Hatalmas szilikon mell, plasztikázott arc, Kim Kardashian test
okt. 20. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

8- as válaszolónál az igazság!

Legyél a mai kor szerint full extra! Csak akkor.

okt. 20. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Helyesen így írjuk: 6.5/10, 7/10.
okt. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!