Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehetne helyrehozni? Bovebben lent
Adott egy 23 éves nő és egy 30 férfi.
Megismerkedtunk egymassal, minden rendben volt. Nem volt munkája, raadasul mar az ismerkedesunk elejen kozolte hogy van egy gyereke. Valahogy nem zavart, annyira lelkes volt az iranyomba hogy egyszeruen nem foglalkoztam semmivel. Rolam azert tudni kell hogy tanult vagyok, vallalkozas van, egzisztencia. Ugy azert minden rendben van.
Becsuszott egy baki, hibaztam, de mar utolag ugy gondolom nem. Terhes lett a lany. Kiakadtam, szegyenlem de konyogortem kifizetem vetesse el. Minden megteszek csak ne legyen ez meg alig ismerjuk egymast. O es az anyja eldontottek hogy marpedig megtartja. Rendben, belementem, mar orulok neki mert imadom a gyerekem. Kis lakasban laktam, a csaladommal osszefogtam vettunk a kis lakast megtartva egy nagyobbat hogy o es a gyereke es persze az ujszulott baba is jol erezze magat. Munka mellett csinaltuk a csaladdal lelekszakadva.
Meglett a lakas , bekoltoztunk. 4 honap utan ugy dontott hogy o nem erzi jol magat es visszakoltozik az anyjahoz. Nem bir itt meglenni. Napi szinten engem bantott ok nelkul mikor mindent megtettem erte. Jo elfogadtam ezt is. Igy sem vagyok jo engem hibaztat hogy miert nem oldom meg hogy ott a kornyeken ahol o lakik ott legyen lakas es en vagyok a hibas. Nem birtam mar tovabb, ott hagytam, de en erzem magam szarul hogy en rontottam el mindent. Miert van ez??
Mert idiotaval ismerkedsz. Hogy sikerult egy kb ismeretlen kiscsajt, aki szerintem meg eleteben egy percet sem dolgozott es mar volt egy gyereke, teherbe ejteni?
Itt cseszted el, hogy egyaltalan ilyen felelotlen prolikkal ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!