Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom jól érezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom jól érezni magamat a párommal az ágyban?

Figyelt kérdés

Már egy ideje együtt vagyunk a jelenlegi barátommal, viszont szexuálisan nem tudok ellazulni vele. Viszont neki semmi gondja nincs. Kíván engem és bármit csinálok beindítja. Nekem ez nehezebb. Igazándiból csak akkor tudok felizgulni ha már belekezdünk az előjátékba. Olyan, hogy magamtól megkívántam a páromat még nem volt.

Ez még úgy érzem nem is lenne hatalmas gond, de az utóbbi kb 2 hónapban már arra sem tudok felizgulni ha előjáték van.

Azt érzem, hogy szexuálisan nem passzolunk és félek, hogy soha nem is fogunk és mindig lesznek ilyen problémák. Mit kéne tenni?

okt. 20. 01:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%
Keress egy másik csajt. Ez a megoldás.
okt. 20. 01:48
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

#1 miért gondolod, hogy a kérdező fiú? Írja, hogy a jelenlegi barátjaval nem jó neki. De lehet én tévedek.

Kérdező, lehet nincs meg a kémia köztetek. Más férfira sikerült "csak úgy" felizgulnod? Előző párkapcsolatodban hogy működött a szex? Van valami konkrétan, ami nem tetszik vele a szexben? Csókolózás nem jelent gondot? Ezeket csak azért kérdezem, mert úgy sejtem, tényleg annyi lehet a gond, hogy nem kívánod őt, mint férfi

okt. 20. 02:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ideje szetvalni
okt. 20. 03:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a pároddal erről, mert ez gond és az is lesz a továbbiakban, ha nem tesztek ellene valamit.
okt. 20. 03:49
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Erdekes .. tobbsegben mindig a noknek van szexualis baja.. itt felesleges felhozni ki a dominansabb ne e teren .. a tenyek azt mutatjak a nok tobbet panaszkodnak es maguktol sosem varjak el a megoldast inkabb raugranak egy uj peniszre hat ha az jobb..
okt. 20. 04:08
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
A nőknrk ilyen a szex.
okt. 20. 06:45
 7/14 anonim ***** válasza:
9%
Vegyél be bugato port, lehet jobb lesz
okt. 20. 07:13
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Mondd el ezt neki is, hogy találhasson olyat, aki nem muszájból fekszik le vele.
okt. 20. 07:54
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
Ezért kell jóképű, izmos, férfias pasikat választani.
okt. 20. 08:05
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
A fogamzásgátló is okozhat libidó csökkenést.
okt. 20. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!