Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy ember? Ö még ezek szerint érezhet írántam valamit?
Figyelt kérdés
Felhozta a múltat milyen jó volt itt és itt. Meg hogy ő ezt elengedte. Ez a tipikus ellen mondás . Valamit elenged az ember nem hozza fel. Meg ez is fura hol szoba áll velem hol csak meg nézi amit írok aztán válaszra se méltat. Én már nem értem az ilyen viselkedést.okt. 14. 09:28
1/7 anonim válasza:
Engem hidegen hagyna. Ha vki akwr tőlem vmit azt ugyis észrevenném, én igy vagyok vele.
A többi ködös dolga meg teljesen hidegen hagy bárkinek is. Simán lapozok.
.
3/7 A kérdező kommentje:
Itt nem a lezárásról van szó.
Ha nem arról ahogy viselkedik .
Felhozza a múltat majd egyszer ír aztán egy szónékül el tünik. Kértem magyarázza el miért csinálja ezt de nem add konkrét választ rá terel .
okt. 14. 11:13
5/7 A kérdező kommentje:
Miért nem fog? Mi állhat a háttérben?
okt. 14. 15:25
6/7 anonim válasza:
Ő az exed? Mikor szakítottatok? Ő szakított vagy te? Kicsit jobban kifejthetnéd, mert nem mindegy.
7/7 A kérdező kommentje:
Ex lassan két éve és ő szakított azzal az indokkal h nem akar bántani. Kisebb nagyobb meg szakitásokkal kerestük egymást. Én meg kérdeztem hogy van miújság felé hol válaszol hol nem. Talink után is egyik napról a másikra eltűnt és hozzá teszem semmi nem történt ami okott adott volna rá. És kértem magyaráza el miért beszéljük meg de nem kaptam. Nem tudom miért tünedezik el . Ezt a egészet nem értem.
okt. 14. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!