Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után múlt el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlt el, változott meg a kezdeti szerelem, és mit tettél a párkapcsolat ellaposodása ellen?

Figyelt kérdés
okt. 12. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem laposodott el csak még erősebbé vált.
okt. 12. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hullámvölgyek vannak nálunk (12 éve együtt).

Az első 5 év nagyon jó volt, majd utána volt egy rosszabb időszakunk, de túllendültünk rajta szerencsére.

Mit lehet tenni? Hát minél több minőségi időt tölteni a másikkal. Kedveskedni neki, éreztetni, hogy szereted és gondolsz rá. Apróságokkal meglepni. Szexbe vinni némi változatosságot. Ezeket lehet tenni.

Ennyi idő után már nehéz újat mutatni a másiknak, na meg a szürke hétköznapok és a sok munka miatt sem egyszerű a lángoló állapotot fenntartani.

De ameddig mind a ketten vágytok arra, hogy ne ez legyen a normál állapot és tesztek érte, addig nincsen baj. Csak el kell fogadni, hogy nem lesz már olyan, mint a legelején, amikor 0-24 csak ő jár a fejedben. Én speciel nem is bírnám, megterhelő a kezdeti nagy szerelem mentálisan. :D

okt. 12. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:

1: Majd el fog, csak várj.

2: Igazad van.

okt. 12. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Lapos kapcsolatom még nem volt de olyan már igen amiben elkezdtek mellettem talonozni társkerezni stb.

Otthagytam. És 3 éve csicskul hogy menjek vissza.

Nem megyek.

okt. 12. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

1-es

Nem fog mivel az ellaposodás az érzések hiánya miatt jön elő. Hullámvölgyek mint írta a 2-es vannak és lesznek, de az nem egyenlő azzal, hogy megunjuk egymást, nem tudunk egymásnak újat nyújtani.

okt. 12. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 5 évig tartott a rózsaszín szemüveges szerelem része, bár kinek mit jelent a rózsaszín szemüveg... de nekem akkor is volt olyan napom nem is egy, amikor munka után ráugrottam otthon, annyira hiányzott - amikor kezdett elpunnyadni a kapcsolat, akkor próbáltam tenni érte, de már menthetetlen volt sajnos. Szerveztem programokat, fogyókúráztam, megpróbáltam feldobni az együttléteket (nem perverz dolgokkal, csak szexi fehérnemű, masszázsolaj, ilyesmik), mélyebb beszélgetéseket kezdeményeztem erről.
okt. 14. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo hogy jossz ahoz ha valaki azt mondja nem mult el ra is aggatod el fog?
jan. 25. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:
A kapcsolatok bő többsége ilyen, törődj bele.
jan. 25. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Te senkinek sem mondhatod masnak is szar lesz az elete ha neked az
jan. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!