Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat(od) alatt, szokott-e lenni olyan, hogy alakítasz ki egy szorosabb barátságot/haverságot egy ellenkező neművel?
Kicsit furcsán jönne ki, ha agyba-főbe barátkoznék akkor, amikor van barátnőm.
(Mondjuk biszex vagyok, szóval ezzel a logikával pasikkal sem szabadna barátkoznom...)
Nyilván a már meglevő barátaimat nem űzöm el magam mellől (bááár volt egy lány barát, aki miután lett barátnőm, akkor derült ki, hogy betgesen féltlkeny rá, és esélyes, hogy nem csak barátként gondolt rám, vele mondjuk azóta nem beszélek), meg ha mondjuk véletlenül úgy alakul, a baráti közeledést nem utasítom el élből, de nem fogok célirányosan ismerkedni.
Nekem a férfi barátaim 10 plusz éve azok. Ha van kapcsolatom nem keresek új barátokat, nőt se...elég akik vannak.
N 32
Szándékosan nem keresek magamnak új barátokat. Még a meglévőekkel is nehéz sokszor tartani egy normális, szoros kapcsolatot.
Viszont a munkám által viszonylag sűrűn ismerek meg új embereket, folyamatosan bővülgető csapatunk miatt és bizony van köztük olyan ellenkező nemű, akiket k.rvajó arcnak tartok, de mégsem akarok tőlük semmit. Barátnak nem nevezném őket, de havernak simán és közös programokra alkalom adtán eljárunk néha, persze többen és chatelni is szoktam velük semleges dolgokról. Van olyan volt "haver" kollégám is, akivel ha nem is többször, de évente 1-2x biztosan elmegyünk külföldre túrázni pár napra. Na oda sem kettesben, hanem többen, de számomra ők olyanok, hogy nem volt kollégaként emlegetem őket, hanem barátként, vagy haverként tekintek rájuk, még ha nem is mindennapos a kommunikáció, meg a személyes tali.
Szóval igen, kifejezetten extra barátokat nem keresek, de ha az élet úgy hozza, hogy megismerek hasonló érdeklődésű embereket, akikkel jóban vagyok, akkor nem vágom el velük a kapcsolatot csak azért, mert párom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!