Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miféle dühroham volt? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miféle dühroham volt? Most várjam meg amíg hozzámszól, vagy próbáljak én kezdeményezni?

Figyelt kérdés
3 éve élünk együtt, de még soha nem láttam ilyennek, nagyon megijedtem tőle. Azzal kezdődött, hogy tegnapelőtt eltört egy tányért amikor kipakolt a mosagatógépből, és én szépen csak annyit mondtam neki, hogy lehetne óvatosabb is. Erre hirtelen elgurult a gyógyszere és ordibálni kezdett, hogy "mit pofázol te is egy qrva tányér miatt?!" , majd egy olyat belerúgott a mosogatógép nyitott ajtajába, hogy az egyenesen kirepült a konyhából, és azóta használhatatlan. Nagyon ilyesztő volt, akkor ott azt hittem, hogy engem is meg akar ütni, de végül csak szó nélkül elment itthonról, és este későn jött haza. Akkor sem feküdt le mellém, hanem egész éjszaka a garázsban volt egyedül, és azóta nem is szólt hozzám.
szept. 17. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Lehet nyugtatózik vagy akármi. Annak is van ilyen mellékhatása.
szept. 17. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Elég életszerűtlen hogy akinek ilyen súlyos indulatkezelési problémái vannak ami ilyen piszlicsáré dolgon kiütközik az előtte 3 évig titkolni tudja ezt.

Trollméter: 0/10, gyenge volt.

szept. 17. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Ja, ez tényleg trollkodás mert ha annyira befostál volna akkor mentél volna barátnőhoz, anyuhoz meg lehet fognád magad és szakítanál. Nem a GYK-on kernel tanácsot...
szept. 17. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Esti mese.... egy gyengébb fajta.
szept. 17. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

Hát pedig a legkevésbé sem életszerűtlen. Pár évig simán lehet színlelni, ha vki ügyes.

Nekem is indulatkezelési problémáim vannak (nem ennyire súlyosak), de dopaminnal bedrogozva (ha szerelmes vagyok) nem szokott előjönni. Gondolom emberünk kezd beleunni a párkapcsolatba, megzuhant a dopaminszintje, így már eggyel nehezebb fenntartani a látszatot.

Kérdező, a pasid valószínűleg rettenetesen szégyelli a viselkedését, ezért vonult el. Persze ezt beismerni nem fogja, úgyhogy neked kell valahogy ügyesen megtörni a jeget.

szept. 17. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át, hogy vele akarsz-e maradni. Én azt javasolnám, hogy lépj le.
szept. 17. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Félelmetes.
szept. 17. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem maradnek olyan mellett, aki akar egyszer is, de felelmet kelt bennem az irant, hogy vajon bant e.
szept. 18. 06:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbb menekülj. Nehogy következőre ha megint a semmin feldühödik, téged találjon el a mosogatógép helyett.
szept. 18. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Te meg rugd le a szoba ajtot hogy tudja kivel szorakozik.
szept. 18. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!