Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vmsgy.Evi kérdése:
Valyon miért ??
Figyelt kérdés
A baratommal 3 es feleve vagyunk egyutt, de mar kb amiota osszejottunk azota mindig kernem kell arra hogy öleljen at szorosabban. Nem arrol van szo h nem olel meg, mondjuk en sokkal surubben olelem meg ot…de sokszor van olyan hogy szolnom kell hogy oleljen mar meg mert pl egesznap at se olelt. Es nekem ez nagyon rosszul esik, vagyom az oleleseire mert szeretem…sokszor mikor elkell bucsuznunk egymastol mert pl haza kell mennem tole…akkor is amikor elkoszonunk nem olel at szorosan kb 2-3mp neki az oleles es utana elenged, es hatra lep. Nekem ez az ami nagyon rosszul esik. En legalabb olelnem ot vagy 20-30mp ig jo szorosan…de nem tudom megolelni hosszan mert azt veszem eszre hogy mindig mikor megolelem tartozkodik es nem viszonozza az olelest. Es olyan sokszor veszekedtem mar vele emiatt…kb minden honapban tobbszor szoba kerul mert mindig lekell csesznem emiatt hogy miert nem tudna ugy olelni mintha igazan vagyna az olelesemre…tenyleg nem ertem miert van ez es annyira szarul erint lelkileg is…szerintetek miert van ez?szept. 17. 17:48
2/3 anonim válasza:
Vegyél macskát. Nem erre valo egy masik ember hogy ölelésekkel erőszakold mikor neki nincs erre igénye.
3/3 anonim válasza:
Pontosan milyen gyakran, hány másodpercig és hány newton erővel kell öleljen, hogy boldog légy? VaJon??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!