Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Visszaakarom kapniii, mit csináljak?
párkapcsoaltban éltem 1 év 3 hónapig.(Távkapcsolat)Tegnap azt mondta a barátnőm hogy szeret, de szabad akar lenni, kötöttségek nélkül akar bulizni. 18 éves.
azt mondta hogy beszélhetünk, és ha jól elleszünk, akkor elmehetünk akár bulizni is.Szeretném őt visszakapni, teljes szívemből szeretem, és nem akarom ezt az egészet.:( mit tegyek hogy visszafogadjon?:( a lelkemet kitettem érte:(
Háát...elég nehéz, ha "szabad" akar lenni, nekem van olyan ismerősöm, aki távkapcsban él, és nagyon nincs oda érte, mindíg panaszkodik, hogy ez így sehogysem jó. Nemtom milyen időközönként találkoztok de gondolom, hogy a (volt)barátnődnek is hasonlóak lehettek a problémái. Ha nem tudsz ezen változtatni, hogy többet találkozzatok, vagy esetleg mégegyszer megbeszélni a dolgot, hogy biztos komolyan gondolta-e...akkor nem sok esélyed van...nehéz ügy :(
Azért drukkolok! :)
A "legyünk barátok"-nál már csak ez szánalmasabb! Szerintem szedd fel a barátnőjét, a csajról készült képeket meg tedd ki a puruttyára! Te mindened odaadtad neki, ő meg eldobott, mint egy hibás játékot! Szerinted mit érdemel?
Neked is jobb lesz ilyen fiatalon kiélni magad! Most még olyan nőkkel kefélhetsz ingyen, akiért 20 év múlva már akár egy esztergomi látképet is ki kell csengetned óránkánt, gumival.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:10
Miért is kéne bosszút állni a lányon? Azért mert szakított? Hát istenem, engedtessék már meg egy embernek, hogy ne szeressen egy másikat bármennyire is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!