Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondot jelenthet, hogy párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot jelenthet, hogy párom és én is csak egymással voltunk?

Figyelt kérdés

23 és 24 évesek vagyunk.

Első kapcsolata mindkettőnknek.

Szerintetek nem fogjuk egy idő után azt érezni, hogy nem éltük ki magunkat? Másra vágyunk?

szept. 15. 07:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%

#9es, lehet valami más is volt a dologban. Egyet még megértek, de 3 az egy picit sok, és mind a három ugyan azzal az indokkal...

#10-es szerintem nem rossz dolog belekalkulálni pár dolgot a jövőbe is. Lehet nem lesz igaza, de azért lehet erre is gondolni, elővigyázatosság.

Én is és a párom is gondolkodtunk ezen, de kitartunk egymás mellett.

szept. 15. 11:49
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

#10 vagyok

Gond mert nem bízik a kapcsolat erejében, saját magában és a párjában se! A "kiélni magad" nem kell, hogy más embereket jelentsen mert ki lehet a pároddal simán! Amikor valaki másokkal való szexen gondolkodik az (már) nem szereti, kívánja a párját vagy nagyon unalmas, rossz a szexuális élet.

szept. 15. 12:00
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

9

Nyilvan benne volt, hogy elmultak az erzelmek reszukrol valamilyen szinten, mert mindegyik a fellangolast kereste, aztan amikor az alabb hagyott x ido utan, mar egybol massal akartak ismerkedni, akinel megint erezhetik. Pont ezert nem kene nekem mar olyan, akinek semmi kapcsolati tapasztalta nem volt, mert o nem fogja tudni, hogy nem a fellangolastol lesz jo a kapcsolat vagy a szerelem. Egy elso kapcsolatos ember siman beleesik ebbe a hibaba.

szept. 15. 12:54
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Sok esetben az egyik fel nem monogan es ez friss kapcsolatban nem derul ki csak sok ev utan.
szept. 16. 13:58
 15/30 anonim ***** válasza:
39%
Én örülnék, ha nem lenne más.
okt. 5. 11:27
 16/30 anonim ***** válasza:
39%
Normális esetben nem jelenthet gondot.
okt. 5. 11:34
 17/30 anonim ***** válasza:
36%
Viszonyitasi alap nelkul sosem fogod tudni, hogy jo e vele, egeszseges e a kapcsolat, jo e a szex.
okt. 5. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha mar felmerult ez a kerdes akkor igen. Megfordult a fejedben. A legelkotelezettebb parkapcsolatokban ugyanezt lattam: ideig oraig ment de utana vagy az egyik vagy a masik kivancsi lett masokra.

Sajnalom hogy ezt mondom, de a mai embernek ritka az ilyesfajta monogamia

okt. 6. 00:13
 19/30 anonim ***** válasza:
61%
A mai vilagban azok akik az elsok egymasnak kapcsolatban halalra vannak itelve.. tulsagosan nyomjak az emberek arcaba a szexista dolgokat mindenhol.. az eletben poenok teren, a filmekben minden 5ik percben dugnak, a reklamok pajkosak .. a kisertes vagy 100%al nagyobb mint pl 15 -20 eve volt..
okt. 8. 00:14
 20/30 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve vagyunk együtt s még csak orálisan szexeltünk.
nov. 2. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!